Cookie- og privatlivspolitik


Navigon 2210

Navigons discountmodel føles ikke som discount, og mange af de gode funktioner, der følger med dyrere modeller, følger også med 2210.

Set til:

1.330,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Navigons serie af lavpris-GPS’er har været meget succesfuld – og det er forståeligt, når man ser på 2210, der er en ganske glimrende GPS.

Navigon 2210 er præcis og hurtig. I maven på den lille GPS sidder en Samsung-processor, der er ganske kvik og som genberegner ruten hurtigt.

Navigons Lane Assist-software og Reality View følger også med denne model på trods af prisen – og begge dele er rigtig fine funktioner, der virkelig kan gøre det lettere at navigere og placere sig rigtigt før sving eller forgreninger.

Menuen er veldesignet, og generelt kan vi godt lide Navigons bruger­grænseflade. Designet er gennemført, og man føler sig hurtigt hjemme. Det virker også, som om Navigon har tænkt meget over helhedsoplevelsen, for hard- og soft­waredesign går op i en højere enhed. Når man så dertil lægger, at der med i prisen følger indbygget TMC, hvor antennen er skjult i strømledningen, samt en masse funktioner, så er der ikke megen tvivl om, at 2210 er en rigtig god lille GPS til prisen.

Navigons discountmodel føles ikke som discount, og mange af de gode funktioner, der følger med dyrere modeller, følger også med 2210. Prisen er lidt højere end for nogle af de små konkurrenter, men pengene er givet godt ud.

Fakta
  • TMC medfølger

  • Veldesignet software

  • Langsom til at finde position

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her