Cookie- og privatlivspolitik


Navigon 2110

En simpel og brugervenlig forrude-GPS med flere gode funktioner.

Set til:

2.099,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Navigon 2110 er en lille smart GPS fra samme familie som den større og dyrere luksusudgave Navigon 7110, vi testede for nylig. Designet er flot og simpelt, der er kælet for brugerfladens grafiske detaljer, og så byder den på masser af smarte funktioner.

Navigon 2110 er lige til at sætte fast i forruden og bruge. Den er simpelt opbygget (har faktisk kun én enkelt knap tænd/sluk), og den grafiske brugerflade er så nem og intuitiv, at man lynhurtigt regner ud, hvordan den virker. I praksis skal man bare tænde den, trykke på knappen "Ny destination", og derefter kan man indtaste destinationsadressen og trykke på "Start navigation". Der er selvfølgelig også mulighed for at lave komplicerede ruter med flere destinationer undervejs.

Eneste irritationsmomenter er, at man er tvunget til at indtaste adressen i en bestemt rækkefølge: by/postnummer og vej. Det havde været smartere, hvis man fx kunne søge direkte på vejens navn. Og så reagerer menuen en smule trægt, og under betjening er GPS'en ret sløv i optrækket. Når det kommer til navigation er der dog ingen problemer i den retning. Skærmen er på 3,5-tommer og er god og skarp, men de virtuelle knapper er ret små, og det kan være lidt svært at ramme dem - heldigvis reagerer skærmen fint på et tryk med en bilnøgle.

Navigon 2110 har arvet flere gode funktioner fra de dyrere modeller i serien, og der er bl.a. baneassistenten, som med pile i bunden af displayet viser hvilke baner, man skal lægge sig i. Det fungerer rigtig godt og gør det endnu nemmere at følge ruterne. En anden god funktion er kørebogen, som holder styr på de kørte kilometer (både privat- og erhvervskørsel). Kørebogen gemmes som en Excel-fil og kan nemt lægges over på pc'en. GPS'en understøtter også TCM, som er direkte meldinger om trafikforhold, og kan derfor planlægge ruterne, så man undgår køer. Som noget helt nyt i forbindelse med TCM-funktionen, er antennen indbygget i strømkablet, som går ned til bilens cigarettænder. Man slipper altså for at have antennen dinglende rundt i forruden.

Noget af det vi bedst kunne lide ved storebroderen 7110 var Reality View-funktionen, som med fotolignende grafik viser billeder af komplicerede vejsammenfletninger og med en pil viser, præcis hvor man skal køre. Navigon 2110 understøtter også Reality View, men for at få det til at virke, skal man købe en opgradering, som koster 249 kroner.

Fakta

Navigon 2110

Kort: Vesteuropa (se dækningsgraden på producentens hjemmeside)
Processor: Samsung 2440 400MHz
Skærm: 3,5-tommer 320 x 240 pixels
Hukommelse: 64 MB ROM/64 MB RAM
GPS: SIRF Star III
Kortlæser: SD/MMC
TMC: Ja
Mål: 10,3 cm bred, 7,8 cm høj, 1,8 cm tyk
Vægt: 154 gram
Ekstra funktioner: kørebog, fartkontrol, understøtter Reality View
Medfølger: SD-kort, oplader til bil, forrudeholder, stofetui

  • Meget brugervenlig

  • TCM-antennen er indbygget i strømkablet

  • Kørebog, baneassistent og fartkontrol

  • Reality View skal købes separat

  • Sløv i optrækket

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Asus W90

Asus W90

Udstyr og ydelse ligger i top på denne Asus-pc, men det samme gør også prisen og maskinens vægt.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her