Cookie- og privatlivspolitik


Navigon 1210 Europe 40

Denne GPS er et rigtig godt stykke værktøj til en særdeles fornuftig pris.

Set til:

999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Navigon 1210 er ikke meget større end en mobiltelefon, og den vejer kun 122 gram. Selv om den er beregnet til montering i forruden af bilen, kan den også gøre gavn, hvis man er til fods i en fremmed by. Inde i opsætningen kan man vælge, hvilket køre­tøj man befinder sig i, og man kan også vælge at være fodgænger. Det er nu ikke noget nyt, det kan man i stort set alle GPS-modtagere, men Navigon 1210’s beskedne størrelse gør, at man rent faktisk har lyst til at tage den med i lommen.

GPS-modtageren har en glimrende følsomhed. Vi fik den til at fungere indendørs uden problemer, og det er de færreste modtagere, der kan gøre det.

Betjeningen er dejlig enkel. Man kan enten vælge en adresse eller spørge om vej til den nærmeste tankstation, restaurant eller parkeringsplads. Man kan gemme sine foretrukne adresser eller søge på noget bestemt via kortet.

Beregning af ruter går hurtigt, og modtageren er også hurtig til at beregne en ny rute, hvis man ignorerer vejangivelserne eller kører forkert.

Navigon 1210 har et system, som Navigon kalder Lane Assist Pro, der hjælper bilisten til at skifte kørebane i god tid. Det er ikke alle steder, det virker, men der, hvor det gør, er det en fin hjælp. Ellers er der er ikke de store forkromede muligheder som på dyrere modeller, men der er, hvad der skal være.

Skærmen er i sagens natur ikke ret stor – kun 3,5 tommer – og det betyder, at det kan virke forvirrende med alle de informationer på så lidt plads.

Navigon 1210 har installeret kort over hele Europa og bliver leveret med sugekopholder til forruden i bilen, USB-kabel og billader, men ikke en almindelig lader til lysnettet. Det betyder, at man må slutte den til en tændt computer for at få den opladet, hvis man ikke er i sin bil. Hvis den indbyggede hukommelse ikke er nok, kan den udvides med et
microSD-kort.

Fakta
  • Beskeden størrelse

  • Hurtig

  • God følsomhed

  • Billig

  • Lille skærm

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her