Cookie- og privatlivspolitik


Namco Museum 50th Anniversary

Gensynet med 14 klassikere er guf for det halvgrå guld over 40. Og til under 250 kr. for 14 spil er pakken billigere end at købe en håndfuld arkadeklassikere i et tv-spil-joystick.

Set til:

225,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det hører til sjældenhederne med 50 års jubilæer i spilbranchen. Men Namco har faktisk været med så længe. Dog "kun" halvdelen af tiden som leverandør af de arkadespil, som de er mest kendt for i dag. Et så rundt jubilæum er klart en jubilæumspakke værd.

Hvis du voksede op i 80'erne til lyden af Pac-Man og Duran Duran, kniber du sikkert en tåre ved synet af lækkerierne i Namco Museum 50th Anniversary. Her er både hr. og fru Pac-Man, Dig Dug, Pole Position I og II og Galaxian. I alt 14 titler er med i pakken, de fleste af dem er klassikere.

Man skal helst være over 40 for at kunne glæde sig over synet af den legoklods-lignende grafik i oldtidsspillene. Man kan få grafik og gameplay, der er tusind gange mere avanceret i nye spil. Men har man i sin tid som bumset knægt formøblet sine avispenge på grillbarens automater, er der ikke et øje tørt ved gensynet. Og spillene er lige så fængende, som de er simple.

Namco-pakken er i guf for ældre computere. 400 MHz og 128 MB ram rækker rigeligt til at afvikle spillene. Så kan børnene lege med super-pc'en inde i stuen, mens far drømmer sig tilbage til teenagetiden på aftægts-pc'en i kælderen.

Spillene er nok forældede, men Namco er for nylig begyndt at fremstille arkademaskiner med de gamle spil igen. Selv om det er 26 år siden Pac-Man kom på gaden, har den nemlig stadig et publikum. Og de gamle maskiner fra 80'erne er ved at være alvorligt slidte.

Fakta

FAKTA

Namco Museum 50th Anniversary

  • 14 klassiske spil

  • Fængende

  • Let at gå til

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her