Cookie- og privatlivspolitik


MyBook M16

Godt sammensat, men lidt ordinær bærbar med mulighed for at skræddersy lågets udseende.

Set til:

9.400,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Personligt design er vigtigt for mange for at signalere, hvem man er. I it- branchen er det ikke altid muligt – du har som regel et begrænset antal modeller at vælge imellem.

Men med danske MyBook M16 har du virkelig mulighed for at gøre din bærbar til din og kun din. Her kan du nemlig vælge mellem næsten 40 forskellige topcovere. Så i stedet for en halvkedelig grå eller sort overflade kan du få en, der signalerer, hvem du er. Der er masser at vælge imellem – lige fra de afdæmpede og enkle til de spraglede, der mildt sagt er en smagssag. Det er som at få speciallakeret sin bil eller motorcykel – og hvorfor ikke gøre det i en nogle gange lidt grå verden som computer­industrien. Du vælger selv online, hvilket design du vil have, når du bestiller maskinen på nettet. Vores testmodel hedder M16 med undertitlen Full Loaded. Hvis nogen skulle være i tvivl, er her tale om en hurtig maskine. Således har den en T8300-processor, hele 4 GB ram og et godt GeForce 8600M GS-grafikkort med 512 MB ram.
Vores hastighedsmålinger viser, at den er temmelig hurtig til 3D, og i praksis kunne vi da også køre tungere spil uden hakken og i høj opløsning.

Skærmen er på 15,4” og har kun en opløsning på 1280 x 800 punkter – det er lige i underkanten, når man gerne vil have mange vinduer åbne på samme tid. Skærmen står rent og roligt, men ikke synderligt skarpt. Det ville være en overdrivelse at kalde den uskarp, men den har et lidt mat skær over sig. Resten af maskinen er rimelig ordinær – især når man tager dens navn og signalværdi med i ligningen.

Den har et fuldt og godt tastatur, men vi savner nogle store højttalere og flere knapper til multimedie.

Den har de tilslutninger, man kan ønske sig, men generelt er den ”blot” en standard-bærbar med en fin bestykning, som har fået et smart cover. Vi er dog glade for, at der medfølger digital tv-modtager, antenne og fjernbetjening.

Men alt i alt er det eneste, som for alvor får den til at skille sig ud, det selvdesignede låg. Det er som at tage en folkevogn, give den en gang maling og sætte en stor motor i. Det bliver den altså ikke en Porsche af.

Fakta
  • Personligt cover

  • God ydelse

  • Digital tv-tuner og antenne

  • Dårlige højttalere

  • Lav opløsning

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her