Cookie- og privatlivspolitik


Mufin Music Finder

En ny og spændende måde at lege med sin musiksamling på - og så er det indtil videre gratis.

Set til:

kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Mufin Music Finder kan med sine intelligente søgninger finde frem til sange, der minder om hinanden. Indtil videre er programmet gratis og kan hentes frit på producentens hjemmeside, og selv om det er fyldt med børnesygdomme, opfører sig lidt underligt og brager ned i ny og næ, er vi meget imponerede!

De fleste musikbiblioteker kan søge efter sange og lave spillelister ud fra forskellige kriterier som fx rock, pop, klassisk, etc., men indtil videre er Mufin Music Finder det eneste af sin slags, der ligefrem analyserer sangene og strikker spillelisterne sammen udfra deres sammensætninger.

Et godt eksempel er fx "Walking in Memphis", der er en rolig og tilbagelænet poprock-sang med en snært af pompøsitet, som starter med et klaverstykke - marker sangen og klik efterfølgende på Find similar tracks-knappen, og fem sekunder efter har Mufin Music Finder sammensat en spilleliste med harddiskens sange, der også er rolige, tilbagelænede og halvpompøse (og i lige præcis dette eksempel startede de fleste af søgeresultaterne faktisk også med et klaverstykke.)

Det virker som regel hamrende godt, men ind i mellem laver programmet en spilleliste, der er helt hen i vejret, hvor det er meget svært at få øje på sammenhængen i mellem sangene. Problemet er selvfølgelig ikke større end, at man selv kan tilrette spillelisten og fjerne de sange, som ikke passer ind.

Programmet virker en smule, som om at det ikke er helt færdigudviklet. Man kan fx ikke bruge tastaturets medieafspillergenveje, og hvis man går ind i opsætningen stopper musikken med at spille. Dertil kommer, at det bragede ned, hvis vi klikkede rundt i mellem sangene for hurtigt (altså stressede det). Til gengæld er det gratis, og når Magix, som er producenten bag Mufin Music Finder, får styr på detaljerne, bliver det helt sikkert et hit. Magix' lover i øvrigt også, at det, i de kommende udgaver af programmet, vil blive muligt at lave søgninger på bestemte instrumenter, mandlige og kvindelige sangere, og på dette (ubestemte) tidspunkt, vil Mufin Music Finder komme til at koste i nærheden af 150 kroner. Vi venter spændt!

Fakta

Mufin Music Finder

  • Intelligente søgninger

  • Gratis indtil videre

  • Nemt at finde ud af

  • Understøtter alle lydformater

  • Ikke helt færdigudviklet

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her