Cookie- og privatlivspolitik


MSI NX8800GT T2D512E OC

MSI NX8800GT leverer en utrolig høj ydelse og er alle pengene værd.

Set til:

1.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det hører til sjældenhederne, at potente spillegrafikkort ligefrem giver valuta for pengene. Det er nok nærmere reglen, at jo højere de yder, desto mindre får man for pengene - men her overrasker MSI NX8800GT.

Det handler ikke så meget om "bare" at kunne vise et pænt billede på skærmen, for det kan langt de fleste grafikkort. Det handler mest om hvor mange billeder, de kan tegne. For jo flere billeder grafikkortet kan tegne i sekundet, desto mere flydende og præcis bliver grafikken.

Ydelsen er vanvittig høj og faktisk endnu højere end EVGA's monstergrafikkort (e-GeForce 8800 Ultra Superclocked), som vi testede for nylig. Og for at blive ved denne sammenligning, koster MSI's grafikkort kun 2000 kroner - altså omkring en tredjedel af EVGA’s. Her får man virkelig noget for pengene!

Første indskydelse, da grafikkortet blev pakket ud, var, at det egentlig så ganske gennemsnitligt ud. Det er med sine 23 cm lidt langt i det, men slet ikke noget, der afslører dets enorme potentiale. Det er heller ikke specielt bredt, og i forhold til de fleste andre monstergrafikkort, der optager to pladser ved siden af hinanden i pc'ens kabinet, er det nærmest smalt og skal kun bruge en enkelt plads. Eneste fysiske forskel fra de helt billige og mellemklassegrafikkortene er, at NX8800GT skal have lidt ekstra strøm. Og så er det jo meget fint, at der medfølger en lille strømtyv/strømfordeler i pakken.

Grafikkortet har to DVI-udgange, og her kan der tilsluttes op til to skærme. Der medfølger også en DVI-til-VGA-omformer, så man kan tilslutte den gamle analoge VGA-skærm. Grafikkortet har også en S-video-udgang, som kan levere et højopløseligt tv-billede (HDTV) via S-video-til-komponent-omformeren til de fjernsyn, der understøtter det. I den forbindelse er det også et plus, at det understøtter kopisikringen HDCP. Vi savner lidt en decideret HDMI-port, men man kan jo ikke få alt.

Fakta

MSI NX8800GT T2D512E OC

Maksimal opløsning: 2560 x 1600 pixels
Hukommelse: 512 MB DDR3
Tilslutning: PCI-Express
Udgange: 2 x DVI, S-video/HDTV
Medfølger: 1 x DVI-til-VGA-omformer, S-videokabel, HDTV-komponent-kabel, strømkabel, demo af Lord of the Rings online, Colin McRae Dirt (rallyspil)

  • Høj ydelse

  • Standardstørrelse

  • Forberedt til HDTV

  • Rimelig pris

  • Understøtter DirectX10

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pirater køber mest musik

Pirater køber mest musik

En ny norsk undersøgelse vender op og ned på de argumenter, som musikbranchen i årevis har brugt i kampen mod pirater på nettet. Piraterne er nemlig branchens kernekunder.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nu Dolphin 1 GB

Nu Dolphin 1 GB

Nu Dolphin er en virkelig brugervenlig sports-mp3-afspiller, der efterlader et positivt indtryk.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her