Cookie- og privatlivspolitik


MSI D310 Pocket DVB TV

Hvis du bare må have digital-tv overalt, hvor du går og står, er MSI D310 perfekt.

Set til:

1.800,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis du har behov for et digitalt tv-apparat, der kan være i lommen, er MSI D310 et indlysende valg, for - som producenten skriver på pakken - apparatet er det første af sin slags i verden.

Lommefjernsynet er forsynet med en 4,2-tommers lcd-skærm i bredformat. Men ikke bredere end at hele herligheden kan ligge i en lomme og tages med overalt så man ikke behøver at gå glip af sin yndlingsserie eller sportsudsendelse, selv om man er blevet lokket med ud i naturen. Betjeningen er forholdsvis enkel: Tre knapper og et joystick. Det ville dog være endnu lettere, hvis skærmmenuerne svarede til ikonerne på knapperne.

Vi har testet flere DVB-modtagere, og hver gang har konklusionen været, at billedkvaliteten er superb - hvis vel at mærke signalet er i orden. For det er langt sværere at trække et brugbart signal hjem, end vi er vant til fra de gammeldags analoge modtagere. Selv med en tagantenne.

MSI's lomme-tv er en behagelig undtagelse. Også i tæt bebygget område er det muligt at få et godt billede på skærmen, når man bruger den medfølgende eksterne antenne. Den skal bare højt nok op. Den indbyggede antenne gav på intet tidspunkt billede på skærmen. Batterilevetiden er bedre end forventet. Afhængigt af styrken på baggrundbelysningen kan D310 levere underholdning i tre-fire timer, før den skal lades op.

Ud over at modtage digital-tv kan D310 spille video- og musikfiler fra SD eller MMC-kort. Desværre er apparatet kræsent med formaterne, så videofiler skal først konverteres til den helt rigtige variant af MP4, før du kan tage film med i lommen. D310 indeholder også to spil, som bedst forbigås i stilhed. I det hele taget skal du kun købe D310 for det, som den er bedst til, nemlig digital-tv. Men det gør den til gengæld også glimrende.

Fakta

MSI D310 Pocket DVB TV

Inter-Data henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 86 81 16 16

  • Flot billedkvalitet

  • Bedste DVB-modtagelse hidtil

  • Kompakt

  • Kræsen med videoformater

  • Svært at læse undertekster

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her