Cookie- og privatlivspolitik


MS Digital Image Suite Plus

Alt-i-en-pakke til digitale billeder og video. Omfattende, og noget kostbar, med mindre du falder over et tilbud. Den kan til gengæld næsten alt - også lave musik!

Set til:

1.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

At to programmer inden for samme eller beslægtede genrer fx billedbehandling og video sælges i samme pakke, er ikke udsædvanligt. Men det er langt sjældnere, at de to programmerne i pakken kommer fra konkurrerende firmaer. Især når det ene af firmaerne er Microsoft. Det er ikke desto mindre tilfældet med Microsoft Digital Image Suite Plus. Ud over Microsofts egen billedbehandlingssuite, indeholder pakken nemlig det meget populære videoredigeringsprogram Pinnacle Studio. Begge programmer er i nyeste udgave.

Billedbehandling er et af de områder, hvor Microsoft må finde sig i at stå i skyggen af fx Adobe, Ulead og Corel. Det er til dels uretfærdigt, for Digital Image Suite er faktisk er udmærket og særdeles brugervenligt billedprogram. Faktisk er det så brugervenligt, at erfarne brugere skal lære billedbehandling helt forfra. Nybegyndere kan til gengæld bare kaste sig over fotosamlingen og gå i gang.

Indbygget komponist
Suiten indeholder også arkiveringsprogrammet Digital Image Suite Libray 2006 og Microsoft Photo Story 3.1. Sidstnævnte er en underholdende overraskelse. Programmet kan lave et video-lysbilledshow af dine digitalbilleder, komplet med effekter og underlægningsmusik. Og har du ingen musik liggende, kan programmet generere musik i et utal af genrer og stilarter. Et sjovt indslag! Arkiveringsprogrammet gør, hvad man forventer: Holder styr på fotos og giver mulighed for både backup til cd/dvd og synkronisering til bærbare enheder.

Vi har tidligere testet Pinnacle Studio Plus 10, og der er fortsat tale om et af de bedste programmer i genren, som kan alt fra videograbbing, over redigering og videoeffekter og helt til at brænde en færdig dvd, komplet med menuer.

Digital Image Suite Plus er en udmærket og omfattende pakke, der kan bruges til omtrent alt, der har at gøre med billeder og video. Men 1500 kroner er også en del penge. Og med samme beløb i hånden kan man sagtens købe to adskilte programmer til henholdsvis billeder og video efter eget valg.

Fakta

FAKTA

MS Digital Image Suite Plus

Boston oplyser nærmeste forhandler
på tlf.: 48 10 48 10

  • Glimrende videoprogram

  • Brugervenligt billedprogram

  • Sjove ekstrafunktioner

  • Alt du behøver

  • Ingen større besparelse

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her