Cookie- og privatlivspolitik


Mozilla Thunderbird 5.0

Thunderbird 5.0 er den nyeste version af Mozillas e-mail-program. Mozilla står også bag browseren Firefox, og de fleste af fordelene ved Firefox findes også i Thunderbird.

Set til:

0,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det gælder ikke mindst de mange muligheder for at tilpasse programmet både med hensyn til udseende og funktioner. Ligesom med Firefox kan du hente udvidelser, der kan tilføje nye funktioner til Thunderbird, hvis der er noget funktionalitet, du synes, du mangler. E-mail-programmet er let både at installere og opsætte. Du bliver guidet sikkert igennem, og det mest tidskrævende er, når dine e-mails bliver hentet ind fra dine andre e-mail-konti. Når det er gjort, går det hele stærkt i Thunderbird. Det er nemt skabe overblik over din indbakke, og der er en rigtig god søgefunktion, så du let kan finde frem til en gammel mail, som du står og skal bruge. Thunderbird indekserer alle dine mails, så søgningen foregår lige så hurtigt, som når du søger på Google.

Faneblade er blevet uundværlige i browsere, og med Thunderbird får du også faneblade i e-mail-programmet. Fanebladene kan bruges til at åbne flere mails eller mapper samtidig, og derudover vises søgeresultater på et nyt faneblad, så du nemt kan skifte mellem søgeresultatet og dine andre mails. Du kan også åbne den samme mappe i flere faneblade. Fordelen ved det er, at du kan vælge forskellige visninger af mappen. På det ene faneblad kan du fx vælge kun at få vist ulæste meddelelser, mens du på det andet kan vælge kun at få vist de arbejdsrelaterede mails. I det hele taget er der mange muligheder for at få en overskuelig indbakke. Du kan også give din mail forskellige mærkater, alt efter hvilken funktion den har. Der er fem prædefinerede mærkater, men du kan også lave dine egne mærkater, så de passer til dine mails. Thunderbird indeholder i det hele taget mange smarte funktioner. Med ét klik på navnet kan du fx tilføje en afsender af en mail til din adressebog.

> Hent programmet her

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Styresystem:
Windows, Mac & Linux
• Sprog: Dansk
• Stavekontrol: Dansk

  • Let opsætning

  • Mange udvidelser

  • Godt med faneblade

  • God søgefunktion

  • Let at tilføje kontakter

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her