Cookie- og privatlivspolitik


Motorola MotoRokr U9

Pænt ydre og rigtig god til samtale, men den samlede oplevelse skuffer en smule ved Motorola MotoRokr U9.

Set til:

1.699,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det bedste ved Motorolas lille musikmobil er, at den har et indbydende og funktionelt ydre, og så er den virkelig god til samtale. Men prisen er høj, og så virker den en smule primitiv i forhold til Sony Ericssons billigere musikmobiler.

På fysikken er U9 en handy klapmobiltelefon på sølle 87,5 gram, der måler omkring 16,5 cm, når den er foldet helt ud. Et fint valg til små hænder. Knapperne er brede og nemme at ramme, men de er en lille smule for stramme, og vi oplevede flere gange, at mobilen missede et tryk eller to, når det skulle gå stærkt.

Det er detaljerne, der tæller, og på ydersiden af klappen sidder et "usynligt" berøringsfølsomt display, der lyser op, når mobilen er klappet sammen. Her kan man bl.a. betjene medieafspilleren uden at behøve åbne mobilen. Det fungerer fint nok, men klapbetjeningen føles alligevel lidt træg, og man bliver ofte i tvivl om hvorvidt, at mobilen har registreret, at man har trykket. Et par gode og praktiske detaljer ved klapdisplayet er, at det viser nummeret på dem der ringer, og så kan det bl.a. også vise klokken.

Der er fokus på musikdelen, og mobilen understøtter de fleste almindelige lydformater (bl.a. mp3 og wma). Lydkvaliteten er høj med de medfølgende ørepropper, og mobilen kan selvfølgelig også sende et stereosignal til et trådløst headset via Bluetooth. Men medieafspilleren, og måden hvorpå sangene vises og vælges er lidt primitiv med kedelig grafik, og lange og tekstdokumentlignende lister.


Til samtale går det til gengæld over al forventning, og U9 leverede en superb og stabil samtalekvalitet, selv når vi bevægede os rundt i mellem flere sendemaster. Almindelig tale går knivskarpt og tydeligt igennem også i modtagerens ende.

Det værste ved Motorola MotoRokr U9 - udover den høje pris - er låget, som beskytter batteriet, SIM- og microSD-kortet. Det er så stramt, at man næsten ikke kan få det af igen uden at knække de små fødder, som holder det på plads. I den forbindelse ville det have været et plus, hvis kortlæseren havde været placeret på ydersiden af mobilen, så man kunne komme til den, men ak nej.

Fakta

Motorola MotoRokr U9

Display: 2 tommer
Hukommelse: 25 MB intern
Kortlæser:: MicroSD
Kamera: 2 megapixels
Tilslutning: USB, Bluetooth
Bånd: GSM 850/900/1800/1900, Edge
Mål (sammenklappet): 9 x 4,9 x 1,6 cm
Vægt: 87,5 gram

  • Display på klappen

  • God til samtale

  • Låget der beskytter batteriet

  • Stramme knapper

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her