Cookie- og privatlivspolitik


Motorola Motorokr S9

Motorolas headset er i besiddelse af to kvaliteter: det lyder godt under musikafspilning og sidder godt fast på hovedet.

Set til:

649,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Motorokr S9 er Bluetooth-headsettet, som ikke falder af - og det er uanset, om du har det på, når du springer trampolin eller løber maraton. Og så leverer det oven i købet en rigtig høj lydkvalitet under musikafspilning.

Motorolas headset understøtter Bluetooth-stereo (A2DP), og kan som udgangspunkt afspille musik i stereo fra alle de mobiltelefoner, medieafspillere og pc'er, der også understøtter denne trådløse standard. Ved hjælp fra diverse Bluetooth-omformere (medfølger ikke) fra Motorola, kan det ifølge producenten også forbindes til bl.a. stereoanlægget eller iPod'en.

Headsettet er meget nemt at betjene, og på hver side, ved de små ørepropper, sidder tre små knapper (afspil/pause, frem, tilbage, skru op, skru ned og kald op/læg på). Det smarteste i den forbindelse er, at den midterste knap i hver side er hævet en lille smule, så man med tommelfingeren lynhurtigt kan føle sig frem til de omkringliggende knapper.

Lydkvaliteten under mobilsamtale er det eneste punkt, der holder karakteren nede, for her går det knapt så godt. I modtagerens ende blev der konstant klaget over susen og ekko, som hvis man talte ned i en olietønde. Med headsettet på kunne der til tider også høres et svagt ekko. Til gengæld er lydkvaliteten, når det handler om musikafspilning meget høj, og på dette punkt er Motorokr S9 blandt de bedste Bluetooth-stereo-headsets, vi til dato har hørt.

Headsettet er af typen, der sidder fast med en bøjle henover baghovedet. Bøjlen, som er udført i plastik med en blød gummirille i midten, virker ret fleksibel, men så snart man tager headsettet på, føles det som om man stikker hovedet ind i en skruetvinge. Dertil kommer, at bøjlen også trykkede ret ubehageligt på vores test-ører. Vi vil (som sædvanlig) anbefale, at man prøver headsettet på, inden man køber, for hvis man kan holde ud at have det på og kan leve med samtalekvaliteten, er Motorokr S9 den perfekte musikpartner til sportsudøveren.

Fakta

Motorola Motorokr S9

  • Lyder godt under musikafspilning

  • Sidder meget godt fast

  • Nemt at betjene

  • Lav samtalekvalitet

  • Vil ikke passe til alle slags ører

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her