Cookie- og privatlivspolitik


Motorola MotoKrzr K1

Bortset fra kameraet er denne mobil virkelig lækker og funktionel.

Set til:

2.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Motorolas mobiltelefon med det underlige navn MotoKrzr K1 er både flot designet og i besiddelse af nogle gode funktioner. Bedst af alt understøtter den den nye Bluetooth-standard A2DP, som bl.a. giver stereolyd over en trådløs Bluetooth-forbindelse, og som også gør, at man kan styre visse af mobilens mediefunktioner direkte fra et A2DP-headset. Smart!

Designet er superlækkert, og så snart klappen med displayet er slået ud, lyser alle tasterne op i en diskret blå farve. Der er to displays: hoveddisplayet og et minidisplay som sidder på klappens forside. Begge er i farver, og selv om minidisplayet kun er på 1 tomme, er det tydeligt med en fin opløsning. Men det smalle design har desværre sin pris, og denne mobil egner sig bedst til tynde fingre. Tasterne er små og sidder meget tæt, og når man trykker sig rundt i menuerne med den store runde navigationsknap i toppen, kommer man ofte til at ramme de omkringliggende taster, hvis man ikke passer på irriterende!

Der hvor oplevelsen for alvor bliver god, er i kombination med den medfølgende software, som er virkelig brugervenlig og funktionel. Så snart mobilen er tilsluttet pcen via Bluetooth eller det medfølgende USB-kabel, kan man med bare to klik få pcen på internettet via mobilens GPRS, og det bedste er, at man ikke skal indstille noget som helst programmet sørger for det hele.


Det indbyggede kamera er på hele to megapixels og laver egentlig fine farver med en god dybde i dagslys, men det reagerer langsomt, og når man trykker på udløseren, går der 2-3 sekunder, før det tager billedet. Derudover er det ekstremt følsomt overfor rystelser, og næsten alle de billeder vi tog led af fartstriber.

Fakta

Motorola MotoKrzr K1

Størrelse: 10,3 cm høj, 4,2 cm bred, 1,6 cm tyk
Vægt: 103 gram
Hukommelse: 20 MB intern, 128 MB Transflash-hukommelseskort medfølger
Kamera: 2 megapixels
Forbindelse: Bluetooth (A2DP), USB

  • Den medfølgende software

  • Understøtter A2DP

  • Lækkert design

  • Små taster

  • Dårligt kamera

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her