Cookie- og privatlivspolitik


MotoGP '07

MotoGP '07 kræver to ting: en monster-pc og masser af tålmodighed. Har man begge dele, er det et fantastisk motorcykelspil.

Set til:

325,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

MotoGP er motorcykelverdenens svar på Formel 1-mesterskabet, og her gælder det om at holde tungen lige i munden, når gashåndtaget drejes i bund. 07-udgaven af MotoGP er omtrent lige så svær at komme i gang med som de tidligere års udgaver, men så snart man får følingen med de ekstremt friske og livlige motorcykler, er det svært at stoppe igen.

De første mange timer i selskab med spillet er yderst frustrerende. Styringen af motorcyklerne er sejlende, og når først de begynder at slingre, er de svære at rette op igen - her anbefaler vi et virkelig godt joypad, da det nærmest er umuligt at styre med tastaturet. Men det er ikke nok bare at tæmme cyklerne, for uden et indgående kendskab til banerne, ryger man af i hvert et sving. Det gælder om at kende enhver kurve på banen, og vide hvor og hvornår man kan give den gas (banens ideallinjer). MotoGP '07 kræver tålmodighed og træning, til gengæld giver det en fantastisk fornemmelse i maven, første gang man kommer over målstregen som nummer 1 - meget fængende i længden!

Når spillet startes kan man bl.a. vælge i mellem at køre et hurtigt race, et mesterskab og så den mest interessante begivenhed: en fuld sæson. Starter man en fuld sæson, får man mulighed for at træne en lille smule - men træningsdelen er omtrent ubrugelig og faktisk endnu sværere end bare at starte med at køre løb. Man kan også selv præge køreren og motorcyklens udseende, men denne funktion er så primitivt udført, at man hurtigt opgiver, og lader sig nøjes med de præindstillede designs. Spillet har også en online-del, hvor man kan køre race mod andre spillere på internettet, og den fungerer hamrende godt.

Grafikken afhænger helt og aldeles af pc'en og dens grafikkort. Producenten anbefaler som minimum et ATI 9800-kort (eller tilsvarende), hvilket må betegnes som et relativt stort og dyrt et af slagsen. Men har man en monster-spille-pc er grafikken formidabel - kørerne, motorcyklerne og omgivelserne er suverænt gengivet, og det er nærmest som at være der selv. Er man almindelig pc-bruger med en mere beskeden pc, er man tvunget til at sætte detaljeniveauet ned til minimum, og så bliver den grafiske oplevelse selvsagt en hel del kedeligere.

Fakta

MotoGP '07

  • Suveræn grafik

  • Forrygende fysiske rammer

  • Meget fængende

  • Svært at komme i gang med

  • Meget ressourcekrævende

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her