Cookie- og privatlivspolitik


MM-Vision Vision Game Special

Vision Game Special er hurtig – faktisk er den helt usædvanlig hurtig.

Set til:

9.495,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

MM-Vision er en dansk producent, der bygger pc’er på bestilling. Vores bestilling går i denne omgang på en maskine, der virkelig kan prale af hestekræfterne – og det må man sige, at MMVision leverer.

I første omgang er der dog ikke meget, der udstråler de mange kræfter, når man kigger på computeren, for MM-Vision har pakket kræfterne ind i et kabinet i et lidt uigennemtænkt design.

Det kan fx være irriterende, at man skal åbne en låge for at komme til dvd-drevet og – endnu værre – tænd/sluk-knappen. Det er en smule ufikst, men så heller ikke mere, og det giver trods alt fronten flotte rene linjer.

Nede på siden af computeren er der blevet plads til USB-indgange, som man kan komme til uden at åbne lågen. Det er en udmærket detalje, men vi kunne godt ønske os en kortlæser og for den sags skyld FireWire.

Men når man først tænder maskinen, kan man glæde sig over, at der virkelig er fart på – og Vision Game Special kan afvikle alle programmer og spil – selv de allermest krævende spil kører fuldstændig gnidningsfrit.

Også i vores hastighedstest ligger Vision Game Special helt i top, både hvad angår processor og grafikkort. Faktisk er det ret imponerende, at MM-Vision har fået plads inden prisen rammer til et af Nvidias bedste grafikkort

Man kan også glæde sig over, at MM-Vision har sat en meget stor harddisk i computeren– hele 1,5 terabytes er der blevet plads til. Det burde kunne dække de flestes behov i lang tid fremover.

Fakta
  • Hurtig

  • Kæmpe harddisk

  • Stille

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her