Cookie- og privatlivspolitik


Mirror’s Edge

Mirror’s Edge er et flot og fængende spil, der vellykket forsøger at gå nye veje.

Set til:

349,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Mirror’s Edge foregår i et lukket samfund, hvor den bedste måde at få hemmelige dokumenter fra et sted til et andet er at hyre en såkaldt runner. Du er selvfølgelig en sådan runner, og spillets mål er i al sin simpelhed, at du skal slippe helskindet gennem en storby ved hjælp af fart og akrobatik hen over hustagene.

Historien udvikler sig, og din figur bliver draget ind i en skummel historie, da hendes søster anklages for en forbrydelse, som hun ikke har begået. Historien udspiller sig mellem missionerne og vises i modsætning til selve banerne i en flot tegne­filmsagtig stil.

Det er frustrerende, at man indimellem skal gennem mange forsøg, før man finder den rigtige måde at gennemføre en bane på. Til gengæld er det en fornøjelse, når det endelig lykkes at komme fejlfrit gennem banen.

Grafikken i Mirror’s Edge er flot, og spillet giver en god fornemmelse af højde og fart, når man drøner af sted hen over byens tage. Der er ikke meget skyderi i Mirror’s Edge. Det går mest ud på at løbe og springe for livet.

Det er forfriskende, når et spil forsøger noget nyt i stedet for at holde sig inden for konventionerne. Og det er endnu mere forfriskende, når det lykkes.

Fakta
  • Spændende koncept

  • Flot grafik

  • Frustrerende gentagelser

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her