Cookie- og privatlivspolitik


Mirai DML-519N100

Mirai-skærmen er diskret, på grænsen til det kedelige. Men hvad gør det, når både indhold og pris er rigtig. God og billig 19"-fladskærm i 4:3-format.

Set til:

1.800,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Vi har tidligere testet Mirais 19" bredformat-LCD-skærm. Denne gang gælder testen den tilsvarende skærm i klassisk 4:3-format, DML-519N100

Skærmen er i diskret aluminiumslook med kun en smal ramme rundt om billedet. Knapperne er anbragt langs bunden af skærmen, overskueligt og læseligt. Skærmmenuerne er logisk opbygget, uden forsøg på nyskabende opfindelser. Man kan indstille alt det mest nødvendige. Der er sjovt nok også en lydstyrkeindstilling, selv om der ingen højttalere er indbygget i skærmen. Skærmen har tre "hurtigindstillinger", mærket henholdsvis "Picture", "Text" og "Economy". Den eneste synlige forskel på disse er lysstyrken.

Mirai-skærmen er forsynet med både analog VGA-indgang og digitalt DVI-stik. Opløsningen er, som på de fleste 19"-skærme, 1280 x 1024 punkter.

Belysning og billedkvalitet er ensartet over hele billedfladen, og billedet ændrer sig ikke væsentligt, selv om man sidder lidt skævt i forhold til skærmen. Det er rigtig godt til prisen. Det samme gælder hastigheden. Responstiden er opgivet til 8 ms, og skærmen kan klare en opdateringshastighed på 75 Hz.

Til prisen er der ikke rigtig nogen svage sider ved Mirai-skærmen. Den største anke er faktisk, at man for færre penge kan købe Mirais bredformat-skærm. Hvis du "kun" er til Windows, er den gammeldags firkantede skærm dog at foretrække.

Fakta

FAKTA

Mirai DML-519N100

+ Billig
+ God billedkvalitet
+ DVI-indgang
+ Overskuelig betjening
- Bredskærmen er billigere

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her