Cookie- og privatlivspolitik


Mio Moov 580 Europa plus

Skærmens størrelse betyder, at der er god plads til ekstra information, fx aktuel hastighed.

Set til:

2.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

GPS-enheder bliver hele tiden billigere og bedre. Og nu kan man få en med 4,7”-skærm til omkring 1.100 kroner. Mio 580 fås også i en mindre version. Den store, vi har prøvet, har live trafik­information, så du kan se, hvor der er trafikprop. Den har også FM-sender, så du kan sende lyden over anlægget i bilen – det giver ofte en væsentlig bedre lyd.

Men det er de basale funktioner, som imponerer ved den 2.000 kroner dyre Mio Moov 580.

Den store skærm kombineret med danske menuer, som er store og meget let forståelige, gør det enkelt at betjene enheden. Trods skærmens størrelse ser den ikke så voldsom ud i bil­ruden – det hjælper naturligvis også, at den blot er 18 millimeter tyk.

Der er indbygget kort­læser til hukommelseskort, så man kan se sine ferie­billeder, og der er da også 3D-landemærker, som betyder, at du kan se nogle bygninger som 3D-billeder på selve navigationsbilledet.

Bluetooth er også en mulighed, så du kan få mobiltelefonen håndfri via Mio 580. Det betyder normalt meget ringe lyd – men da du kan sende lyden ud over bilens anlæg, fungerer det rigtig godt her. Der er intet at udsætte på Mio Moov 580’s navigation. Det går let, og du bliver guidet i god tid. Kombineret med den store skærm og det overblik, det giver, føler man sig rigtig godt vejledt, når man bare skal fra sted til sted.

Mio 580 er på mange måder en fantastisk enhed. Men den er stor, og mange vil finde den knap så fiks. Men er målet en letbetjent GPS, der også har de nyeste features, er den rigtig god til prisen.

Fakta
  • Stor skærm

  • FM-sender

  • Bluetooth

Producentenshjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pirater køber mest musik

Pirater køber mest musik

En ny norsk undersøgelse vender op og ned på de argumenter, som musikbranchen i årevis har brugt i kampen mod pirater på nettet. Piraterne er nemlig branchens kernekunder.

Læs mere

HP B8550

HP B8550

Høj brugervenlighed kom­bineret med flotte fotoprint i storformat gør printeren meget attraktiv.

Læs mere

Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her