Cookie- og privatlivspolitik


Mio C520t

Mio's nye GPS er god til at vise vej og er i besiddelse af nogle gode brugbare tekniske detaljer.

Set til:

3.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Uanset om man rejser i bilen, på cyklen eller bare traver rundt i storbyen ved egen hjælp er C520t en god partner. Den er følsom og lynhurtig i optrækket, har et kæmpestort kort installeret der dækker 22 lande, og så er skærmen stor og tydelig.

Som vejviser går det rigtig godt, og det er meget nemt at lave avancerede ruter med flere destinationer undervejs. Menuen er brugervenlig og intuitiv, og selv uden at læse den medfølgende manual gennemskuer man hurtigt systemet og dets mange muligheder. Skærmen er på hele 4,3 tommer (hvilket er kæmpestort i GPS-sammenhænge), og derfor er det ekstra nemt, at se hvad der foregår. Som standard er det meste af skærmens højre side afsat til at vise forskellige oplysninger som fx hastighed, antal kilometer til ankomststedet, interessepunkter, etc., mens venstre side viser selve kortet. Man kan selvfølgelig også indstille visningen selv.

Udover at vise vej kan GPS'en også afspille MP3-filer. Det er der som sådan ikke noget nyt i, men da den tilmed understøtter den nyeste udgave af den trådløse Bluetooth-standard, kaldet A2DP, der trådløst kan afspille musik i stereo, bliver det ret så interessant, for så kan man parre den med et headset, der understøtter denne standard og bruge den som bærbar musikafspiller - og det virker intet mindre end fremragende! Til gengæld oplevede vi et mindre problem, når GPS'en blev parret med en mobiltelefon, der ikke understøttede A2DP men bare den "gammeldags" Bluetooth-standard. For her var forbindelsen ustabil og faldt ind og ud hele tiden.

Fakta

Mio C520t

Kort: Andorra, Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Gibraltar, Storbritannien, Italien, Irland, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Norge, Holland, Portugal, San Marino, Spanien, Sverige, Schweiz, Vatikan by.

Processor: 400 MHz
Skærm: 4,3"
Hukommelse: 1 GB ROM, 64 MB SDRAM
GPS: SiRFStar III (20 kanaler)
Kortlæser: SD/MMC
TMC: Ja
Størrelse: 8,1 cm høj, 12,6 cm bred, 2 cm dyb
Vægt: 190 gram
Ekstra funktioner: Bluetooth 2.0 (A2DP), mikrofon, mp3-afspiller, kan vise billeder, lommeregner
Medfølger: Oplader til bil, oplader til stikkontakt, etui, holder til forrude (m. indbygget højttaler), TMC-antenne, USB-kabel, kortene på cd.

  • Reagerer hurtigt

  • Understøtter Bluetooth A2DP

  • Stor skærm

  • Højttaler i forrudeholderen

  • Ustabil Bluetooth-forbindelse

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her