Cookie- og privatlivspolitik


Mio C230

En simpel og overskuelig GPS til bilen og lommen, men man skal holde tungen lige i munden, når man betjener de små virtuelle knapper.

Set til:

1.749,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Mio's nye GPS er lige til at tage med sig i lommen. Den er lille og let, nem at finde ud af, og så viser den vej med usvigelig sikkerhed.

Skærmen er god og skarp, og selv på en solskinsdag er det nemt at se, hvad den viser. Skærmens størrelse er på 3,5-tommer, og den reagerer fint, når man trykker på den. Det eneste betjeningsmæssige problem, vi oplevede, var, at de virtuelle knapper og taster var lidt for små – selv med den tyndeste pegefingerspids kommer man ofte til at ramme de omkringliggende knapper, når man fx indtaster en adresse. Her kan det godt betale sig at anskaffe en pegepind til formålet.

GPS'en kan selvfølgelig også bruges i bilen, og den leveres med en forrudeholder og en oplader til bilens cigarettænder. Den understøtter ikke umiddelbart direkte trafikmeldinger (TCM), men denne funktion kan ifølge producenten købes separat. Dog kan den advare imod kendte fartkontroller, og det foregår ved, at man opdaterer GPS’en fra producentens database, slår funktionen til på GPS'en, og herefter vises et lille kamera ved de steder, hvor der angiveligt er fartkontrol. Det er nemt at finde ud af, og selv om man ikke kan stole 100 procent på, at den vil advare i mod alle fartkontroller (politiet har det med at flytte deres fartkontroller rundt uden varsel), virker det fint.


Udover at kunne vise vej i det meste af Europa, er der ikke ret meget andet GPS'en kan. Der er ingen ekstrafunktioner som fx Bluetooth eller indbygget mikrofon, så man farer i hvert fald heller ikke vild i muligheder.

Fakta

Mio C230

Kort: Andorra, Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Gibraltar, Storbritannien, Italien, Irland, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Norge, Holland, Portugal, San Marino, Spanien, Sverige, Schweiz, Vatikan by.

Processor: 400 MHz
Skærm: 3,5"
Hukommelse: Ikke oplyst
GPS: SiRFStar III (20 kanaler)
Kortlæser: SD/MMC
TMC: Nej
Størrelse: 8,4 cm høj, 8,9 cm bred, 2,5 cm dyb
Vægt: 142 gram
Ekstra funktioner: Ingen
Medfølger: Oplader til bil, holder til forrude, USB-kabel, kortene på cd.

  • Nem at finde ud af

  • Advarer om fartkontroller

  • God skærm

  • Ingen ekstrafunktioner

  • Meget små knapper

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Panasonic Strada CN-GP50N

Panasonic Strada CN-GP50N

En lækker forrude-GPS med en stor skærm og masser af funktioner, men den er sløv i optrækket.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her