Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft Wireless Optical Desktop 5000

Måske har du altid drømt om et særligt tastatur og mus til billedbehandling. Eller også har Microsoft bare drømt om at opfinde et behov, der ikke fandtes. Udmærket hardware hver for sig, men kombinationen holder ikke.

Set til:

650,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det kan efterhånden være svært at finde på nye specialfunktioner til mus og tastaturer. Microsoft forsøger dog med Wireless Optical Desktop 5000 at opfinde et tastatur- og musesæt, der er særlig egnet til billedbehandling.

Tastaturet er et Wireless Photo Keyboard, hvor en række knapper til venstre letter håndteringen af billeder ved forsendelse, udskrivning samt visning som lysbilledshow på skærmen. Et tryk på Library åbner det aktuelle katalog med billedfiler, mens Zoom-knappen glidende justerer, hvor meget der skal zoomes ind eller ud på det aktuelle billede. Oven i købet følger standardudgaven af programmet Microsoft Digital Image 2006 med.

Photo Keyboard er en variation over Microsofts todelte ergonomiske design. De buede tasterækkerne er dog ikke knækket på midten, men blot krummet. Designet er udført med sorte taster og en sort håndledsstøtte foran på tastaturet, mens rammen i øvrigt er sølvgrå, hvilket desværre ikke er endt med at se så elegant ud.


Musen i sættet er en IntelliMouse Explorer 2.0. De to fingre, der betjener venstre og højre musetaster, hviler i to riller oven på musen, mens hånden i øvrigt hviler behageligt på kabinettet. Man finder desuden to programmerbare knapper, som betjenes med tommelfingeren uden at ændre håndstilling. Musehjulet ruller trinløst både lodret og vandret, hvilket måske kræver en smule tilvænning, hvis man er vant til et lille klik, for hvert afsnit man ruller forbi i et dokument.

Gribefladerne på siden har en gummiagtig overflade, mens resten af musen er udført i blåsort plast, hvilket får musen til rent visuelt at afvige fra tastaturet.

Kombinationen med billedbehandlingsprogrammet er ikke indlysende rigtig. Nok er musen i sættet både lækker og velfungerende, men designet af tastaturet og ikke mindst placeringen af særlige billed-funktioner er ikke faldet heldigt ud. Desuden er det nok de færreste, der vil betale ekstra for at få et billedbehandlingsprogram med, som let kan erstattes af gratisprogrammer fra internet.

Fakta

FAKTA

Microsoft Wireless Optical Desktop 5000

+ Ergonomisk tastatur
+ Behagelig håndledsstøtte
+ Elegant design af mus
- Svært at nå billed-tasterne
- Farven på delene matcher ikke

Microsoft Danmark oplyser nærmeste forhandler
på tlf. 44 89 01 00

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her