Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft Wireless Notebook Presenter Mouse 8000

Microsofts lille mus er en skøn og brugervenlig blanding af mus, fjernbetjening og laserpegepind.

Set til:

650,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Her er musen, som PowerPoint-folket har ventet på. På oversiden ligner den til forveksling en helt almindelig mus med fem knapper og et rullehjul (der også kan scrolle sidelæns), men så snart man vender den om, kommer der yderligere seks knapper til syne. De fem af dem er medieafspiller/PowerPoint-genvejsknapper, som kan bladre frem og tilbage, stoppe og afspille, og skrue op eller ned for lydstyrken, og den sidste knap er til den indbyggede laserpegepind.

Fjernbetjeningen virker rigtig godt, og så snart PowerPoint er åben, kan man styre sine præsentationer med knapperne. Det eneste, der ikke er så godt, er, at fjernbetjeningen udelukkende kan bruges med den fulde version af PowerPoint det er fx ikke muligt, at fjernbetjene sine præsentationer, hvis de vises med den gratis PowerPoint Viewer.

Musen er yderst veldesignet, og da den kun er ca. 2/3-størrelse af en almindelig mus, ligger den ganske godt i hånden, når den bruges som fjernbetjening og pegepind. Men størrelsen gør også, at musen er nem at have med sig, og for at understrege mobiliteten har Microsoft vedlagt et fint lille plastiketui og en rem, som man kan bære den rundt i.


Forbindelsen til pcen sker via Bluetooth, og der medfølger en lille Bluetooth-nøgle, som skal tilsluttes en USB-port på pcen (hvis pcen i forvejen har en Bluetooth-modtager, behøver man ikke bruge den medfølgende nøgle og kan nøjes med at "parre" musen med modtageren). Umiddelbart virker musen med det samme, uden at driverne er installeret, men for at få fuld glæde af fjernbetjeningens muligheder, skal driverne installeres, og disse skal hentes fra Microsofts hjemmeside.

Fakta
  • Indbygget fjernbetjening

  • Indbygget laserpegepind

  • Ligger godt i hånden

  • Medfølgende etui

  • Virker ikke med PowerPoint Viewer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her