Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 v2.0

En lækker trådløs kontormus med nogle smarte egenskaber, der gør den egnet til brug på rejsen. Og så er den billig.

Set til:

349,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er ikke alle, der synes lige godt om at bruge den bærbare pc's museplade. Og det er heller ikke alle, som vil nøjes med en bærbar-mus i ministørrelse. Derfor har Microsoft lavet en rigtig god løsning med Wireless Laser Mouse 6000 v2.0, som er en almindelig-størrelse trådløs kontormus med en smart USB-modtager, der kan klikkes ind i musens bug, så begge dele holdes samlet på rejsen.

Musen er en lasermus med en opløsning på 1000 dpi og kørte lige godt på alle de underlag, vi udsatte den for. Selv på et bukseben reagerede den optimalt. Den har fire almindelige knapper: de to sædvanlige højre/venstre-knapper, to tommelfingerknapper, og så kan rullehjulet både scrolle sidelæns og også bruges som knap. Som standard aktiverer rullehjulsknappen et lille program i den medfølgende driver, som hedder Flip 3D Key, der viser en overskuelig oversigt over åbne programmer. Smart!

Designmæssigt er musen beregnet til højre hånd, hvor den ligger solidt og behageligt plantet. Alle knapper er nemme at nå, og der er plads nok at hvile tommelfingeren på. Musen er faktisk stor i det (12,4 cm lang, 8,3 cm bred og 4,3 cm høj) og egner sig godt til en voksen hånd, men med en forholdsvis lav vægt på 145 gram føles den meget levende under brug. Heldigvis kan man nemt indstille, hvor følsomt den skal reagere inde i musens driver (på pc'en), her kan man også selv bestemme hvilke funktioner knapperne skal have.


Udover at musen er god at bruge og rimelig billig, er den også i besiddelse af nogle smarte fysiske funktioner, som fx at den slukker, når USB-modtageren klikkes på plads. Men ifølge producenten behøver man ikke just bekymre sig om batterierne, for de lover nemlig en batterilevetid på over seks måneder. Musen bruger to stk. AA-batterier (og virker faktisk også, selv om der kun sidder et enkelt i).

Fakta

Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 v2.0

  • Ligger godt i højre hånd

  • Kan opbevare USB-modtageren

  • Lav pris

  • Lang batterilevetid

  • Reagerede optimalt på alle underlag

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her