Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft Wireless Laser Desktop 6000 V2

Wireless Laser Desktop 6000 V2 er et fint og fremtidssikret tastatur-og mus-sæt til prisen.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Denne nye udgave af Microsoft Wireless Laser Desktop 6000 byder på et lækkert tastatur, der med sine mange genvejstaster bl.a. er forberedt til det kommende styresystem Windows Vista, og en kontormus, der ligger godt i hånden.

Tastaturet har flere fine ergonomiske egenskaber, og vinklen på det kan justeres på tre forskellige måder hvis man fx foretrækker, at tastaturet skråner meget bagud, kan man benytte afstandsstykket, som er placeret under håndledsstøtten. Selve tasterne er virkelig gode at arbejde ved. De er flade og minder en lille smule om dem, der sidder på de bærbare pcer bortset fra at disse er større - men det bedste er, at de er stille. Selv når man tæsker løs på dem, støjer de ikke nævneværdigt. Tastaturlayoutet buer en lille smule nedad i smileform, og det er fint, for så behøver man ikke at flytte hænderne for at nå alle de primære taster.

Genvejstaster er der masser af hele 24 er det blevet til, og udover det store udvalg af kontorprogram- og medieafspillergenveje er den mest spændende (og fremtidssikrede) Gadgets-tasten, som er beregnet til at åbne Gadgets-menuen i Windows Vista.


Lasermusen, som også er at finde i pakken, er ganske fin til almindeligt kontorarbejde pc-spilleren vil nok finde den en smule for simpel og løs i kødet. Den er designet til at ligge i højre hånd, har fire knapper og et rullehjul, som udover at kunne rulle op og ned også kan skubbes fra side til side.

Fakta

Microsoft Wireless Laser Desktop 6000 V2

  • Genveje

  • Gode taster

  • Pris

  • Ergonomi

  • Virker billigt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her