Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft Wireless Entertainment Desktop 8000

Entertainment Desktop 8000 gør det nemmere at betjene Vista’'s mediecenter fra sofaen, men prisen er høj.

Set til:

1.699,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Microsofts sølvgrå Bluetooth mus- og tastatursæt gør det nemt at sidde i sofaen og betjene Windows Vistas mediecenter direkte på fjernsynet. Og man behøver faktisk ikke engang musen, for tastaturet har nemlig en berøringsfølsom knap øverst i højre hjørne, hvor man med bløde tommelfingerstrøg kan styre markøren rundt på skærmen. Virkelig smart og praktisk, og som prikken over i'et får man både genopladelige batterier og en modtager med oplader og USB-hub med i købet.

Musen er en god gammel kending, som vi før har testet i Komputer for alle - den var faktisk blandt de tre bedste deltagere i vores sidste stortest af mus. Den er symmetrisk og ligger lige godt i både højre og venstre hånd, og er med sin laseropløsning på 1000 dpi også meget præcis og hurtigopfattende uanset hvilke underlag, den kører på. Både musen og tastaturet kan i øvrigt slukkes, så man sparer på batterierne.

Tastaturet er spækket med funktioner. Der sidder bl.a. en lille lysmåler oppe i venstre hjørne, som automatisk aktiverer tasternes bagbelysning, når det bliver mørkt, og så er udvalget af genvejstaster til Windows Vista også tæt på enormt. Der er selvfølgelig en tast, der åbner for mediecenteret, og så er der også genveje til afspil/pause, frem, tilbage og lydstyrken og endnu flere.


Selve tasterne minder meget om dem, der sidder på bærbare pc'er med en relativt kort tastegang, som kvitterer med et diskret klik, når der trykkes på dem. Og så er nogle af dem også berøringsfølsomme (bl.a. alle funktionstasterne og Esc). Microsoft gør også meget ud af ergonomien, og tastelayoutet buer en smule nedad i smileform, hvor de midterste taster er en lille smule større end de omkringliggende.

Installationen forløb upåklageligt, og så snart driverne var installeret, skulle modtageren/opladeren tilsluttes via USB, og til sidst skulle den lille Bluetooth-nøgle tilsluttes den nederste af modtagerens fire ledige USB-porte - Bluetooth-nøglen kan også sluttes direkte til en USB-port på pc'en. Modtageren er faktisk lidt smart, og når man vil oplade tastaturets batteri, skal man bare skubbe det ind under modtageren, og så er der forbindelse. Og når musens batteri skal oplades, placerer man bare musen oven på modtageren.

Fakta

Microsoft Wireless Entertainment Desktop 8000

  • Bagbelyste taster

  • God mus

  • Ergonomisk tastatur

  • Masser af genvejstaster

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Panasonic Strada CN-GP50N

Panasonic Strada CN-GP50N

En lækker forrude-GPS med en stor skærm og masser af funktioner, men den er sløv i optrækket.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her