Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000

Dette tastatur kan gøre livet med mediecenter-pc'en meget sjovere og nemmere!

Set til:

999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Microsofts fikse Bluetooth-tastatur er den perfekte partner til mediecenter-pc'en, som står inde i stuen. Det er spækket med genveje til både Windows XP Media Center Edition og Windows Vista, og så er det designet til at kunne bruges, uanset om det ligger på stuebordet, i skødet eller man bare holder det i begge hænder.

Selve tasterne kan bedst sammenlignes med dem, der sidder på de bærbare pc'er. Dog er der gjort lidt ekstra ud af ergonomien, og tastaturet buer en lille smule i smileform, hvor de midterste taster er lidt bredere end dem, der sidder ude i siden.

Udover ergonomien og alsidigheden er der gjort meget ud af detaljerne, og de fleste funktionstaster er udskiftet med berøringsfølsomme knapper. Lækkert! En superdetalje er, at tastaturet også har indbygget mus. Den fungerer på den måde, at når man holder tastaturet i begge hænder, kan man med højre tommelfinger styre markøren mens man med venstre tommelfinger kan højre- og venstreklikke - det er en glimrende og brugbar detalje, men den indbyggede mus fungerer langtfra lige så godt som lasermusen, der også følger med i pakken.

Den medfølgende lasermus har fire knapper og et rullehjul, der også kan scrolle sidelæns. Den ligger egentlig ret godt i hånden, men føles lidt billig og larmer og knager, når man håndterer den. De bedste detaljer ved musen er, at der medfølger en smart ladestation, og at man kan tænde og slukke for den, når man ikke bruger den.


Både tastaturet og musen tilsluttes pc'en via Bluettoth, og der medfølger også en lille Bluetooth-USB-nøgle. Installationen og opsætningen er nem at gå til, og så snart man har sat installations-cden i pc'en, bliver man guidet igennem proceduren på en letforståelig og brugervenlig facon.

Fakta

Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000

  • Masser af genvejstaster

  • Understøtter XP Media Center og Vista

  • Nem installation/opsætning

  • Tastaturets ergonomi

  • Musen føles billig

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her