Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft Wireless Comfort

Ergonomisk tastatur med mange genvejstaster og til en fin pris. Musen er ikke optimal til spil.

Set til:

499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Microsoft Wireless Comfort Desktop 5000 lever fint op til sit navn – tastaturet er både komfortabelt, ergonomisk og behageligt at arbejde ved. Det er vinklet således, at ens håndled ligger i en behagelig og ustressende stilling. Tasterne er ikke jævnt fordelt, og nogle er bredere end andre. Det kræver tilvænning, men i længden er også det behageligt. Selve tasterne er bløde og rare at trykke på, og der er et hav af genvejsknapper til for eksempel medieafspillere og tekst­behandling.

Øverst er der en række tidsbesparende genveje til den forbedrede proceslinje i Windows 7. Ydermere er tastaturet udstyret med en “flip”-knap, så man kan skifte mellem de forskellige åbne vinduer – denne funktion virker også i Vista.

Musen har også denne funktion indbygget – man skal blot dobbeltklikke på scrollhjulet. De almindelige Windows-genveje er skrevet på siden af bogstavstasterne. Desværre er nogle af disse tastekombinationer forskellige i de danske og amerikanske udgaver af Windows, men teksten er ikke ændret på tastaturet.

Musen har et enkelt design, og er udstyret med Microsofts BlueTrack-teknologi, der lader musen køre på næsten alle underlag.

Musens scrollknap er flydende, hvilket er dejligt til tekstbehandling og andre almindelige opgaver, men irriterende til spil. Her savner vi flere funktioner. Begge enheder har en stabil trådløs 2,4-GHz-forbindelse.

Fakta
  • Ergonomisk

  • Gode genvejstaster

  • Windows 7-funktioner

  • Mange indstillinger

  • Mus mangler funktioner

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Hvis man er inden for rækkevidde af en tv-sender og har en rimelig kvik computer er Pinnacle PCTV nano stick ultimate en fiks genvej til at se tv på sin pc.

Læs mere

Free Loader

Free Loader

Når det virker, er det suverænt, men vi kunne fx ikke oplade en LG-mobiltelefon.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her