Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft Sidewinder X6 keyboard

Guf for inkarnerede spillere. Det er dog ikke specielt velegnet til almindelig brug.

Set til:

400,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Når Microsoft SideWinder X6 Keyboard sluttes til pc’en, fornemmer man straks, at det er noget ud over det sædvanlige. For det første er de sorte taster belyst nedefra med en svag rød farve, og for det andet er det numeriske tastatur løst og kan monteres både til højre og til venstre for hovedtastaturet. Tastaturet ligger fladt mod skrivebordet, så det er svært at få en god arbejdsstilling, men det er da heller ikke beregnet til kontorarbejde. Det handler om at spille, og her kommer tastaturet til sin ret. Et tryk på makroknappen starter en optagelse, hvor diverse tastekombinationer i fx et skydespil bliver optaget. Optagelsen sker, mens man spiller, og der kan gemmes 12 forskellige makro-optagelser, der kan afspilles fra en af de seks makroknapper. De numeriske taster kan også bruges til makroer, så der kan optages hele 30 forskellige makroer.

Makro-optagelserne afspiller ikke alene tastetrykkene, men også den hastighed, der blev tastet med under selve optagelsen. Der er også en tast til at skifte mellem tre forskellige opsæt­ninger, så man slipper for at konfigurere noget nyt, hver gang man skifter fra et spil til et andet.

Fakta
  • Lækkert spilletastatur

  • optager makroer

  • Ikke til almindelig brug

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her