Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft SideWinder X4

Spilletastaturet SideWinder X4 føles tilstrækkeligt solidt i konstruktionen, til at det kan klare de håndfaste frustrationer, der kan opstå, når kuglerne flyver om ørerne, eller slaget ved Waterloo ikke helt går efter planen.

Set til:

380,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Og skulle du hamre næverne i tasterne, så har tastaturet heller ikke noget problem med det – så længe du ikke rammer mere end 26 taster på en gang, kan hardwaren nemlig stadig følge med i dine tastetryk.

Teknologien hedder Anti Ghosting og er efterhånden blevet standard i spilletastaturer. De hurtige computerspillere ender nemlig nemt i situationer, hvor der er behov for at have mere end et par taster i bund samtidig, og det kan et almindeligt tastatur ikke altid håndtere – det kvæles simpelthen i tastetryk. X4 står derimod først af, når den 27. tast smækkes i bund.

Som spilletastatur er X4 også udstyret med makrofunktion, så man kan samle en serie af tastetryk på én tast, og der er seks dedikerede taster til formålet. Du kan gemme makroer i tre grupper, som det er hurtigt at skifte imellem ved tryk på en dertil indrettet tast. Det er nemmest
at optage makroer undervejs i spil eller almindelig computerbrug og gemme dem direkte, uden at der er behov for at komme omkring softwaren.

Til prisen er det et habilt spilletastatur, men det befinder sig ikke i eliten af spilletastaturer, dertil er indstillingsmulighederne af blandt andet makroer utilstrækkelige. Microsoft sendte for et år siden forgængeren X6 på gaden. Det er nede i cirka samme pris som X4 og har flere makrotaster og et separat numerisk tastatur. Det ligner et bedre køb.

Fakta

• Tilslutning: USB
• Genvejstaster: 6 x 3 stk.

  • Anti Ghosting

  • Makrooptagelse

  • Solidt

  • Billigt

  • Mangelfuld software

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her