Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft Notebook Optical Mouse 3000

Charmerende og fræk minimus til den bærbare pc eller til børnenes computer. Man skal nok være en gammel nørd for at have følelser overfor et stykke hardware. Men Microsofts lille bærbare mus er bare så nuttet!

Set til:

249,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Bærbare pc'er er praktiske, men mange har svært ved at forliges med at styre markøren med "stavepladen". Og skal man højreklikke og trække på en gang, er det fingergymnastik for viderekomne. En mus er simpelt hen mere praktisk.

Microsoft Notebook Optical Mouse 3000 er det imponerende navn på en lille nyhed fra Microsoft. En "bærbar" mus, som er så lille og let, at der altid er plads til den i tasken, sammen med notebook-pc'en.

Ligger overraskende godt i hånden
Selv om den kun fylder en fjerdel af en moderne "voksenmus", ligger den bærbare Microsoft-mus overraskende godt i hånden. Den er designet så snedigt, at man uden at tænke over det kommer til at holde den mellem lillefinger og tommelfinger. Ledningen er kort (75 cm.), men lige akkurat lang nok til at kunne nå, selv om USB-porten sidder på den modsatte side af pcen.

Den tekniske kvalitet er upåklagelig. Musen er kvik, har en høj opløsning, og knapperne er lette og behagelige at klikke med. Og den kører fejlfrit på næsten hvad som helst fra bukseben til bordplader. Kun på helt kulsorte overflader må den give op.

Designet er elegant og lidt frækt. Med to metalliske nuancer og gråt, med blåt rullehjul og forstørrelsesknap, og en blåt lysende "baglygte" er den diskret på en iøjnefaldende måde.

Fakta

FAKTA

Microsoft Notebook Optical Mouse 3000

+ Fylder ingenting
+ Elegant og fræk
+ Præcis
+ God forstørrelsesfunktion
- Ikke særlig diskret

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her