Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft Natural Wireless Laser Mouse 6000

Om denne mus er behageligere end andre, må være op til den enkelte at bedømme, men vi kan godt lide, at Microsoft prøver at give god ergonomi.

Set til:

499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Den trådløse Natural-mus fra Microsoft er designet til at aflaste håndleddet og underarmen. Den er ca. dobbelt så høj som en almindelig mus, og formmæssigt føles den som at holde om en kugle - og det skal man lige vænne sig til.

På funktionerne minder den om de fleste andre Microsoft-mus, med en højre- og en venstreknap to tommelfingerknapper og et rullehjul, der også kan scrolle sidelæns. Efter driverne er installeret, skal modtageren tilsluttes en USB-port, og de to AAA-batterier skal puttes ind i musen, og så virker den.

Ergonomien er der, hvor den adskiller sig markant fra andre mus, og man kan da godt mærke, at den ikke belaster håndleddet på samme måde som de almindelige mus. Til gengæld synes denne tester, at belastningen flytter ned i albuen - men da opfattelsen af god ergonomi varierer fra person til person, vil vi opfordre til, at man lige prøver den nede i butikken, inden man køber.


At musen er dobbelt så høj i forhold til andre mus, bevirker at det kan være lidt besværligt at styre markøren lige så præcist, som man plejer. Og det kræver i hvert fald et par dages øvelse, før man finder sig til rette med denne mus. Hvis man er pc-spiller og dyrker 3D-skydespil, bør man gå i en lang bue uden om Natural Wireless Laser Mouse 6000.

Fakta

Microsoft Natural Wireless Laser Mouse 6000

  • Nem installation/opsætning

  • Belaster ikke håndleddet

  • Rimelig pris

  • Ikke alle vil finde musen behagelig

  • Kræver øvelse at bruge

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her