Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft LifeChat ZX-6000

Prisen er lav og funktionaliteten i orden, men ZX-6000 lever ikke op til forventningerne.

Set til:

399,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Microsofts lille trådløse monoheadset er nemt at forelske sig i men svært at elske i længden. Designet er nydeligt og indbydende, og på indpakningen loves der krystalklar lyd, op til 10 meters rækkevidde og en ekstrakomfortabel øreholder. Alle salgsargumenterne er i orden, men i praksis er oplevelsen en anden.

Headsettet er skabt til brug med chat-programmet Microsoft Live Messenger og fungerer langt hen ad vejen som et trådløst headset til mobiltelefonen. Man kan både skrue op og ned for lydstyrken og svare "telefonen" direkte fra headsettets knapper. Funktionaliteten fejler ikke noget, og headsettet kan da også bruges sammen med andre chat/IP-telefoni-programmer som fx Skype. I den forbindelse ville det have været et absolut plus, hvis det understøttede den trådløse Bluetooth-standard, så man også kunne have brugt det med mobilen, men det gør det desværre ikke.

Headsettet er trådløst og for at få forbindelse til pc'en, skal den medfølgende modtager tilsluttes en USB-port på pcen. Vi havde forventet, at modtageren var en lille fiks USB-nøgle og blev noget overraskede, da vi opdagede, at den sad for enden af en 180 cm lang ledning. Den trådløse rækkevidde oplyses til at være 10 meter, men den holdt desværre ikke. Allerede ude på fem meter begyndte samtalerne at hakke og falde ud.


Lydkvaliteten levede heller ikke op til forventningerne. Uanset om vi snakkede via Skype eller Microsoft Live Messenger, var lyden meget ulden i det og manglede både bas og diskant, og derfor lød det som om at personen i den anden ende af samtalen talte med en sok i munden. Heldigvis er mikrofonen ganske god, hvilket sikrer en fin lyd i modtagerens ende.

Når det kommer til ergonomien, egner ZX-6000 sig bedst til små ører. Hvis man har almindeligstørrelse ører, kan man lige akkurat mase headsettet på, så det bliver siddende, men efter bare ti minutter begynder det at irritere kraftigt. Med i pakken er dog en ekstra øreholder, som man kan forsøge sig med - mærkeligt nok er denne endnu mindre end den, der sidder på fra starten af.

Fakta

Microsoft LifeChat ZX-6000

  • God mikrofon

  • Lav pris

  • Dårlig lydkvalitet

  • Begrænset rækkevidde

  • Egner sig kun til små ører

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her