Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft LifeChat LX-3000

Man skal ikke lade sig narre af den meget lave pris, for LX-3000 er et kvalitetsheadset i topklassen.

Set til:

259,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Vi er meget positivt overraskede over dette headset fra Microsoft. Det lyder godt, er behageligt at have på i længere tid af gangen, og så er prisen helt nede og skrabe bunden.

Lydkvaliteten er der, hvor vi er allermest imponerede, for headsettet lyder intet mindre end hamrende godt. Både under samtale og specielt når man lytter til musik eller spiller, leverer det en god oplevelse med masser af bas og mellemtone. Det eneste, der mangler en smule, er diskanten, men den kan man skrue op for i medieafspillerens equalizer og kompensere for på den måde.

Der er ikke den store revolution over designet, og groft sagt ligner LX-3000 et sæt gamle hovedtelefoner fra morfars ungdom (bortset fra mikrofonen selvfølgelig), men opskriften virker, for det er virkelig behageligt at have på uanset hoved- og ørestørrelse.


Før man kan bruge headsettet skal chat-programmet Microsoft Live Messenger installeres, og hvis man ikke har dette program installeret i forvejen, skal pc'en kunne gå på internettet for at hente det - irriterende! Men når Live Messenger og driverne endelig er installeret, er headsettet lige til at tilslutte pc'en og bruge. Headsettet tilsluttes via USB, og på det 2 meter lange kabel sidder en lille kontrolboks med knapper til lydstyrken, en mikrofonafbryder og en svar-"telefonen"-knap, som også kan åbne for Live Messenger-programmet. Mikrofonen sidder på en fleksibel stang på venstre side/kind og kan drejes op og helt væk fra munden, når man ikke bruger den. Nemt og brugervenligt!

Fakta

Microsoft LifeChat LX-3000

  • Lav pris

  • God mikrofon

  • God lyd

  • Behageligt design

  • Kræver Live Messenger

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her