Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft LifeCam VX-6000

Microsofts nye web-kamera byder på mange sjove og nyttige funktioner men bedst af alt et knivskarpt billede med gode farver i en høj kvalitet.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Billedkvaliteten er forrygende, og hvis der er lys nok, leverer VX-6000 et billede, der lige så godt kunne have været taget med et rigtigt kamera. Selv i dunkel kontorbelysning en sen aften er billedet i orden om end lidt mere kornet i det.

VX-6000 er yderst fleksibel og kan vendes og drejes i alle retninger. Derudover kan foden slås ud og gribe fat om fladskærmens kant. Det eneste, der er lidt irriterende, er, at ledningen er ret stiv i det og i kombination med det lette web-kamera, kan det godt være lidt besværligt at indstille kameraets retning.

Med det medfølgende LifeCam-program kan man finjustere, hvor billedet skal centreres, og man kan også slå facetracking til, som er en funktion, der automatisk zoomer ind på ansigter. Begge disse funktioner kræver dog, at kameraet kører i lav eller mellemopløsning. Er det indstillet til at køre i maksimalopløsningen på 1280 x 1024 pixels, kan man underligt nok hverken zoome eller panorere i billedet.

Den indbyggede mikrofon giver en overraskende god lyd i modtagerens ende, også selv om kameraet er placeret langt væk. Installationen og opsætningen forløber problemfrit, og installaitonsguiden hjælper bl.a. med at indstille lydopsætningen, så alt virker med det samme.

Fakta

Microsoft LifeCam VX-6000

Maksimalopløsning: 1280 x 1024 pixels (1,3 megapixels)
Zoom: 3x digitalt
Kabellængde: 1,75 meter

  • Installation

  • Godt billede

  • LifeCam-programmet

  • Kan ikke zoome eller facetracke i højeste opløsning

  • Meget let og ustabilt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her