Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft LifeCam Show

Webkameraet har en fin billedkvalitet, gode placerings­muligheder og et nydeligt design.

Set til:

504,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

En af de vanskelige ting ved webkameraer er at få dem placeret, så man kan se personen, der taler, og så de ikke falder ned eller vælter.

Microsoft har med webkameraet LifeCam Show givet flere løsninger på dette problem. Med kameraet følger der ikke mindre end tre forskellige dimser til at fastgøre kameraet. Her er et højt stativ, et par selvklæbende magneter til fastgørelse af kameraet på computerskærmen og en klemme til skærmen på den bærbare. Man kan faktisk vælge at bruge alle tre løsninger og nemt flytte kameraet fra den ene til den anden takket være den fikse magnetkobling. Billedkvaliteten er rigtig god for et webkamera. Man kan optage video i størrelsen op til 800 x 600 pixels. Kameraet er udstyret med en 2-megapixel sensor. Her er billedkvaliteten dog på ingen måde lige så god som med et almindeligt kamera, men det er heller ikke det, kameraet er beregnet til.

Med Microsoft LifeCam Show følger et program til at optage billeder og video. Man kan for eksempel lave forskellige effekter, når man optager eller chatter, bl.a. kan man få en hat eller en paryk på, som følger med, når man bevæger og drejer hovedet. Det er da meget skægt, men man kan nu hurtigt blive en anelse træt af at se på det.

Kameraet har en lille knap på siden, og når man trykker på den, starter Windows Messenger, der er det mest udbredte chatprogram. Her kommer kameraet til sin ret og giver både gode billeder og god lyd.

Fakta
  • God billedkvalitet

  • Gode placeringsmuligheder

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her