Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft Intellimouse Explorer 3.0

Microsoft Intellimouse 3.0 er en rendyrket spillemus, som afgjort er den bedste i sin prisklasse. Men nogen luksusmus er den ikke.

Set til:

299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis du synes, at denne nye Microsoft-mus virker bekendt, så er det helt rigtigt. Den er nemlig en genudgivelse af den selv samme Intellimouse 3.0 fra 2003 dog med nogle få opdateringer.


Musen er kæmpestor og ligger godt i hånden. Den er beregnet til højre hånd, men kan også sagtens bruges i venstre. Efterhånden er det sjældent, at man ser en mus med ledning, men det er Intellimouse ligeglad med, for den har en to meter lang hale, som skal tilsluttes en USB-port på pcen.

Knapperne er meget følsomme, og de to hovedknapper reagerer prompte på selv de blødeste tryk. Underligt nok er den højre museknap mere følsom end den venstre, og hvis man så meget som hviler sin finger på den, klikker den. De to tommelfingerknapper er også bløde men på en helt anden måde. De føles billige og skrøbelige og sidder løst og rasler, når man bevæger musen. Rullehjulet er derimod alt for stramt, og når man ruller med det, er der alt for langt i mellem hakkerne og så larmer det! Alle musens fem knapper (rullehjulet inklusive) kan indstilles til at udføre forskellige opgaver fra den medfølgende software.

En af nyhederne er, at den optiske sensor er blevet endnu bedre. Den affotograferer underlaget 9000 gange i sekundet, når man flytter musen, og gør styringen yderst præcis. En anden nyhed er at musen har fået fire teflon-fødder, som den glider på. Det gør den endnu nemmere at kaste rundt med på skrivebordet, når man går på jagt i sine 3D-skydespil.

Fakta

Microsoft Intellimouse Explorer 3.0

  • Let

  • Billig

  • Præcis

  • Stramt rullehjul

  • Virker skrøbelig

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Asus W90

Asus W90

Udstyr og ydelse ligger i top på denne Asus-pc, men det samme gør også prisen og maskinens vægt.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her