Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft Habu Laser Gaming Mouse

Habu giver masser af muligheder til pc-spillerne.

Set til:

449,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Microsoft har slået pjalterne sammen med en af verdens førende spillemusproducenter Razer og har udviklet Habu Laser Gaming Mouse, som er en lynhurtig og lækker mus til den meget seriøse pc-spiller.

Umiddelbart ligner Habu en ganske almindelig Microsoft-mus (specielt IntelliMouse Explorer 3.0), men den har lidt flere knapper (syv i alt), og med Razers fremragende laserteknik indbygget giver den en klar fordel, når der spilles. Et af højdepunkterne er de to små knapper, som sidder lige over rullehjulet. De kan nemlig bestemme, hvor hurtigt markøren skal reagere på musens bevægelser det er fx en fordel, at sætte hastigheden helt ned, når man sidder med en snigskytteriffel i et 3D-skydespil og skal ramme mål over store afstande, mens det er en fordel med høj hastighed, når man er i nærkamp. De to knapper kan vælge mellem musens fire forskellige hastigheder på 400 dpi, 800 dpi, 1600 dpi og 2000 dpi.


Ergonomien er egentlig meget god, og musen ligger godt i den store hånd. Den er en højrehåndsmus, men kan sagtens bruges i venstre hånd også. En smart designdetalje er, at der medfølger to rammer med forskellige tommelfingerknapper, og at disse kan udskiftes med et snuptag. På den ene ramme sidder tommelfingerknapperne langt fremme, mens de på den anden sidder langt tilbage - så kan man få det, som man vil!

Fakta

Microsoft Habu Laser Gaming Mouse

  • Udskiftelige tommefingerknapper

  • God ergonomi

  • Justerbar hastighed

  • Ret stor i det

  • Lidt høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her