Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft Explorer Mouse

Microsoft-musen fungerer godt på stort set alle underlag, så den er den lidt høje pris værd.

Set til:

415,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Vi var glade for Microsofts Bluetrack-mus til bærbare, og denne lidt større model imponerer også. Flot ser den ud med sin sølvgrå overflade og det blå lys, som strømmer ud fra undersiden, når den har været placeret i opladeren. Takket være musens Bluetrack-teknologi, hvor der anvendes blå lysdioder, virker den på stort set alle slags overflader, og det betyder, at man kan bruge den på et bukseben, hvis der ikke lige er mere plads på skrivebordet.

Installationen er helt enkel. Man sætter bare den medfølgende modtager, der i form og størrelse minder meget om en USB-nøgle, i et USB-stik, og så er musen klar til brug. Det kan ikke blive meget lettere. Den medfølgende software giver mulighed for at finjustere musen og dens funktioner, men det er faktisk ikke nødvendigt at installere programmet.

Microsoft Explorer Mouse ligger godt i hånden, og man har god føling med de forskellige knapper. Foruden de to almindelige knapper er der også et scrollhjul med flere funktioner. På siden af musen sidder der to knapper, der betjenes med tommel­fingeren. De kan bruges til at gå frem og tilbage i websider, men de kan også programmeres til andre funktioner.

Musen kører rigtig godt på en musemåtte, faktisk så godt, at den føles lidt for let, men det er nok et spørgsmål om tilvænning. Den er også mest velegnet til en lille hånd.

Der medfølger en oplader, som musen bare placeres på, og det fungerer fint. Før musen virker, skal man først sætte et medfølgende genopladeligt batteri i. Ifølge Microsoft kan musen køre op til tre uger mellem opladningerne. Batteriet er et almindeligt AA, så det er billigt at udskifte.

Fakta
  • Nem installation

  • God ergonomi

  • Ikke til store hænder

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Få digitalt tv via din antenne

Få digitalt tv via din antenne

Svenske Boxer har siden 1. februar leveret digital tv-dækning til Jylland, og nu er turen kommet til Hovedstaden, der allerede fra 1. maj kan modtage digitalt tv-signal.

Læs mere

Playstation 3 udsat til 2007

Playstation 3 udsat til 2007

Playstation 3 er udsat til marts 2007. Udsættelsen skyldes en fejl i 70 procent af de nye spilkonsoller.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her