Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft Digital Image 2006 Suite Edition

Livet med digitale fotos bliver en hel del nemmere med dette program installeret.

Set til:

350,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Microsoft Digital Image Suite består af to dele: det suveræne billedbibliotek hvor man nemt kan få overblikket over og med et snuptag sortere de digitale billeder, og den gode editor, hvor man kan efterbehandle dem.

Billedbiblioteket fungerer overordentlig godt og giver en række fremragende muligheder for lynhurtigt, at rydde op i de stadigt voksende bunker af digitale fotos, som hober sig op på harddisken. En af de lækreste funktioner i den forbindelse er, at man kan tildele hvert enkelt billede et eller flere nøgleord, og det bedste er, at man ikke selv behøver at skrive ordene ud for hvert billede. Man klikker ganske enkelt bare på Nøgleord-knappen, opretter et nyt ord og derefter kan man male det ud på billederne, ved enten at klikke på dem enkeltvis eller markere flere ad gangen. Det tog denne tester under fem minutter, at finsortere trehundrede billeder og tildele hver enkelt af dem tre-fire nøgleord. Suverænt!

Editoren giver en masse brugervenlige muligheder for at efterbehandle de digitale fotos. Man kan bl.a. nemt fjerne røde øjne, forbedre skarpheden eller lave flotte fotokollager. Der hvor editoren er knap så god, er til at autojustere farver, som ender helt matte og kedelige. Heldigvis er der masser af muligheder for selv at eksperimentere med de mange farvejusteringsmuligheder.

En helt forrygende funktion i editoren er panoramasammensætningen, som automatisk kan finde billeder, der matcher og sætte dem sammen til et stort billede, selv om de ligger blandet med en masse andre, der slet ikke passer ind i sammenhængen.

Programpakken svinger utrolig meget i pris, og vi så den til både sekshundrede og trehundrede kroner. Derfor kan det godt betale sig, at undersøge markedet for gode tilbud, inden man investerer.

Fakta
  • Meget lav pris

  • Suverænt billedbibliotek

  • Mange sorteringsmuligheder

  • Panoramafunktionen

  • Editorens automatiske farvejustering

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her