Cookie- og privatlivspolitik


Medion Akoya P36864 D

Akoya P36864 D fra Medion er en fin computer til prisen.

Set til:

4.995,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Allerede når Akoya P36864 D fra Medion tændes, bliver man en smule bekymret – blæser­støjen er temmelig høj og gennemtrængende. Ofte kendetegner det computere, der til gengæld byder på høj ydelse, men det er ikke tilfældet med Medions Akoya P36864 D.

Medion-maskinen kan afvikle spil i acceptabel kvalitet. Men det er ikke nogen decideret spillecomputer.

Medion kunne godt gøre lidt mere ud af tilbehøret. Godt nok er der mus og tastatur med i kassen, men det er af en ret ringe kvalitet, så det er meget lidt det trækker op. Ligesom på andre mærkevare-pc’er har Medion forud­installeret en del software – både anti­virus og diverse småprogrammer. Om man kan lide disse, er en smagssag, men hvis man er typen, der hellere selv vil vælge, så er det lidt af en pestilens, at man skal afinstallere alle småtingene for bagefter at installere nye programmer.

På plussiden tæller det, at Medion har valgt at tilføje et ekstra dvd-drev, så det er hurtigt at tage backup af dvd’er. Og så er der sørme også blevet plads til et tv-kort – og det er rigtig fint, især når man tager den meget lave pris i betragtning.

Akoya P36864 D fra Medion er en fin computer til prisen. Den yder nogenlunde, men den kunne stadig have fået en bedre karakter, hvis Medion havde gjort lidt mere ud af tilbehør og finish.

Fakta
  • To dvd-drev

  • Tv-kort

  • Larmer

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her