Cookie- og privatlivspolitik


Medieafspilleren viser vejen

Britiske forskere har udviklet en MP3-afspiller med indbygget GPS.

Hvis det står til britiske forskere, vil du i fremtiden blive dirigeret i rigtig retning via MP3-afspilleren. Mere og mere af vores elektroniske udstyr bliver efterhånden født med indlagt navigation, og nu har britiske forskere altså udviklet en medieafspiller, som ud over at afspille musik, også guider fodgængere sikkert gennem områder, de ikke kender i forvejen.

Rent praktisk fungerer medieafspiller-prototypen sådan, at musikken spiller på et normalt niveau, medmindre brugeren kommer på afveje - så overtager navigationsudstyret. Forskerne regner desuden med, at teknologien vil blive udviklet så meget, at den enkelte bruger kan personliggøre sin afspiller. Hvis man fx har en særlig interesse for kunstudstillinger, kan afspilleren indstilles til at give lyd eller vibrere, hvis man nærmer sig en sådan. Det er da brugervenlighed, der vil noget.

(Kilde: BBC)

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her