Cookie- og privatlivspolitik


Medal of Honour Airborne

Som faldskærmssoldat i Medal of Honour Airborne lander du i kaotisk ildkamp, hvor der er kælet for de grafiske detaljer. Spillet kan absolut anbefales til den skydegale.

Set til:

340,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Medal of Honor Airborne er det femte pc-spil i serien Medal of Honor. Det adskiller sig fra forgængerne ved, at du som hovedperson er med i faldskærmstropperne – heraf tilnavnet airborne – luftbåren. Hver af de fem missioner i spillet begynder med, at du som allieret i 2. verdenskrig bliver kastet ned over tyskbesatte områder. Du kan selv styre faldskærmen, så du styrer den mod de – forholdsvis - sikre områder. I de tyve sekunder, du er i luften, kan du nyde et imponerende kampskue under dig. Det er til gengæld også sidste chance, du har for at nyde udsigten, for straks efter landingen befinder du og dine medsoldater sig i et virvar af fjendtlig ild, kampråb og eksplosioner.

Hver mission har en serie klare mål, som du og dit kompagni skal gennemføre. Men det er selve kampen på jorden – for trods navnet foregår kun en lille del af spillet i højere luftlag – der er udfordringen.

Medal of Honour er et actionspil med stort ”A”. Men action betyder ikke blindt bang-bang-drama uden sans for detaljer. Hvis man et øjeblik ikke bekymrer sig om at blive pløkket ned bagfra, kan man faktisk nyde utrolige grafiske detaljer. For eksempel kan man se brændende fly styrte til jorden i baggrunden samtidig med, at man i forgrunden er i intens ildkamp med en større flok tyskere. I samme dur kan man se gamle skudhuller i de mure, man springer i sikkerhed bag.

Spillet vil være et sikkert hit blandt fans af skydespil, og historieinteresserede, der vil have en fornemmelse af, hvordan kampene kan have været for den menige faldskærmssoldat.

Fakta
  • Stor detaljerigdom

  • Intens action

  • Original ide

  • Historisk akkuratesse

  • Ikke særlig luftbårent

Spillets hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her