Cookie- og privatlivspolitik


McAfee Personal Firewall Plus 2006

McAfee Personal Firewall Plus 2006 er en nem firewall, som virker med det samme, og som kun gør væsen af sig, når det er højst nødvendigt, og det kan vi lide!

Set til:

329,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er ingen kunst at komme i gang med McAfees nye firewall. Bare put installations-cden i pc'ens cd-drev, følg guiden og to minutter efter er pc'en beskyttet med en firewall, uden at du behøver tage stilling til den tekniske opsætning.

Vi kan godt lide McAfee Personal Firewall Plus 2006 fordi, at man ikke ser ret meget til den. Den ligger helt diskret nede i systembakken og blander sig kun, hvis et uautoriseret program prøver at gå på nettet, eller hvis en ubuden gæst prøver at trænge ind i pcen. Sker det, åbner programmet et lille advarselsvindue, hvor man kan vælge om, man vil tillade adgang eller ej. Firewallen har også fået indbygget en smart funktion, der hedder spilletilstand. Slår man denne funktion til, bliver man ikke afbrudt af advarsler, imens man spiller på pc'en. Advarslerne får man først, når spillet er lukket ned.

Højreklikker man på ikonet nede i systembakken, kommer der en række valgmuligheder. Man kan fx lukke internetforbindelsen med et enkelt klik, eller vælge indstillinger og administrere betroede og forbudte IP-adresser manuelt altså selv angive hvilke IP-adresser der skal have internetadgang eller blokeres. Kort sagt er der lidt for den avancerede bruger men mest for amatøren.

Fakta

McAfee Personal Firewall Plus 2006

  • Nem installation

  • Spilletilstand

  • Diskret

  • Brugervenlig

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Skriv PDF-filer

Skriv PDF-filer

CutePDF lægger sig som en ekstra printer i Windows, så du kan gemme enhver fil i PDF-format blot ved at udskrive den til printeren ved navn CutePDF.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her