Cookie- og privatlivspolitik


McAfee Internet Security Suite

Omfattende og behageligt diskret alt-i-en-sikkerhedspakke fra McAfee.

Set til:

499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

McAfee er et af de ældste firmaer i antivirusbranchen. Da virus første gang begyndte af blive et problem, i begyndelsen af 90'erne, var det McAfees program, man skulle have fat i. Dengang kunne en hvilken som helst diskette med sharewareudgaven klare det. I dag kræves daglige opdateringer af viruslisten for føle sig sikker.

Programmet er vokset i takt med behovet. Ud over virusbeskyttelse indeholder pakken en firewall til værn mod hackere, et spamfilter, samt "Privacy Service", som beskytter dine personlige oplysninger mod at blive tilgængelige for hvemsomhelst, fx ved at blokere for spyware, popups og andre sladderhanke, samt ved at destruere slettede filer en gang for alle. Programmet holder også øje med, om du har husket at opdatere din Windows med Microsofts nyeste lappegrejer.

Programpakken er dog ikke billig. Og man kan finde konkurrenter, der tilbyder flere funktioner til samme pris.

McAfee skanner, filterer og holder øje med pc'en på en overbevisende måde. Og det gør det uden at gøre mere end nødvendigt væsen af sig eller blokere for andet end netop de uønskede eller skadelige ting. Sådan at du kan bruge computeren så ubekymret som muligt i en verden, hvor der desværre er al mulig grund til bekymring.

En af de opfindsomme detaljer i McAfees sikkerhedspakke er virus-verdenskortet, hvor du hele tiden kan følge med i "trusselbilledet" og se, hvor i verden det brænder på. I skrivende stund er Danmark, Sverige og Norge i den næsthøjeste fareklasse, mens finske computere er mindre udsatte. Svalbard og Spanien har været hårdest ramt den sidste uges tid. Men billedet skifter dagligt.

Fakta

FAKTA

McAfee Internet Security Suite

Programmet kan købes på nettet, via McAfees danske hjemmeside.

  • Ikke særlig forstyrrende

  • Dansk udgave

  • Virus-verdenskortet

  • Intet backupprogram

  • Relativt dyrt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her