Cookie- og privatlivspolitik


MatchWare ScreenCorder 5

Et godt og nemt præsentationsværktøj til nybegynderen. Den avancerede bruger vil hurtigt savne muligheder.

Set til:

2.249,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med ScreenCorder 5 er det pærelet at optage det, der sker på pc-skærmen og lave flotte aktive præsentationer eller instruktionsvideoer til undervisning. Rigtig godt værktøj til nybegynderen, men hvis man har tjek på videoredigering eller hjemmesidedesign med Flash, vil man dog hurtigt savne muligheder.

ScreenCorder 5 kan groft sagt inddeles i tre faser. Den første hvor man beslutter hvilket udsnit af skærmen, der skal optages fra. Den anden hvor man optager, og den tredje hvor optagelserne "redigeres", finpudses og eksporteres til den færdige film. De to første faser er lige til at gå til, og så snart man har valgt skærmudsnittet og trykket på den røde optageknap, er man i gang med at optage. Under optagelserne kan man indtale en speak med det medfølgende headset, men man kan også vente med talen til den tredje og sidste fase.

Når optagelserne er i "kassen", bliver det for alvor sjovt. Man kan tilsætte animerede talebobler, forskellige effekter, og sågar lave en quiz hvor man stiller spørgsmål til publikum. Det fungerer rigtige godt, men med alle disse sjove muligheder er det møghamrende irriterende, at programmets brugerflade er så simpel. Der mangler en visuel tidslinje, for al redigering foregår ved, at man spoler frem og tilbage i sin optagelse og indsætter effekterne og detaljerne direkte på filmen - man er altså tvunget til at spole frem og tilbage hele tiden for at finjustere. Det er heller ikke muligt at klippe optagelserne i mindre bidder og bytte rundt på dem, medmindre man laver flere forskellige projekter.

ScreenCorder 5 kan gemme den færdige film i fire forskellige formater. WMV og AVI som er normale videoformater, og SWF og FLV som begge er Flash-formater beregnet til hjemmesider. Som en lille ekstra sidegevinst kan programmet også oprette små simple hjemmesider.

Fakta

MatchWare ScreenCorder 5

  • Ekstremt brugervenlig

  • Quiz-funktionen

  • Medfølgende headset

  • For simpel brugerflade

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her