Cookie- og privatlivspolitik


Mass Effect 2

Vi befinder os ude i rummet, langt ude i menneskehedens fremtid, og dit skib er ved at blive sprængt til atomer af en uidentificeret fjende. Modigt lykkes det dig at få så mange af din besætning som muligt i redningskapsler, så de kan undgå en grusom død ude i det kolde intet.

Set til:

329,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Desværre går det ikke så godt for dig selv. I en sidste heltemodig indsats får du skudt den sidste redningskapsel af sted, før du selv bliver slynget ud af et hul i skibets skrog og suser mod planeten under dig. Din ilt forsvinder hurtigt gennem en rift i din dragt, og du kan ikke gøre meget andet end at bede dine sidste bønner, da du trænger ind i atmosfæren og bryder ud i flammer, mens du styrter mod jorden.

To år senere vågner du. Du ligger på en kold briks, vendt tilbage fra de døde og med fremmede videnskabsmænd stående bøjet over dig. En mission for at finde dig selv og rede universet er kun lige begyndt.

Mass Effect 2 er, som titlen antyder, en efterfølger til Mass Effect. Men det skal på ingen måde forhindre os i at lovprise spillet som noget af det ypperste inden for sin genre og et spil, der sagtens kan stå for sig selv. Spillet, der lægger op til filmiske sekvenser og dialoger, hvor dine valg og moraler kan få vidtrækkende konsekvenser – ikke kun nu, mens også i fremtiden – er gribende og velproduceret.

Ikke kun action
Det er tydeligt at se, at skaberne bag spillet har tænkt sig, at her skulle være en fortælling – ikke bare et actionspil. Og det er en fryd at overvære de mange og lange sekvenser, hvor diplomati afløses af åben kamp eller rent faktisk fører til en fredelig løsning på en ellers uhåndgribelig situation, alt afhængigt af dine evner og dit ry. Ret ofte i sådanne sekvenser i andre spil gentager figurernes bevægelser sig, men her er der unikke situationer, som ikke er skabt til genbrug, men for at give en særdeles god filmisk sekvens. Og det virker rigtig godt.

Kampsystemet fungerer særdeles godt og har en pausefunktion, hvor du kan give ordrer til dine holdkammerater, skifte våben eller aktivere dine specielle kræfter, som så træder i kraft, når du slipper knappen igen.

Fakta

Hvis du kan lide rollespil og science fiction, så er dette et spil, der burde havne i din indkøbskurv.

  • Flot og detaljeret univers

  • Alle karakterer taler

  • Man bør kende forgængeren

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

HP 2133 Mini-notebook pc

HP 2133 Mini-notebook pc

HP's netbook har et godt udvalg af software, og så er tastaturet fremragende.

Læs mere

Panasonic Strada CN-GP50N

Panasonic Strada CN-GP50N

En lækker forrude-GPS med en stor skærm og masser af funktioner, men den er sløv i optrækket.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her