Cookie- og privatlivspolitik


Mass Effect

Mass Effect er et omfattende og underholdende spil, der bryder med stilen fra de traditionelle rollespil.

Set til:

349,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Mass Effect er et rollespil – men ikke et traditionelt et af slagsen. I stedet for at løbe rundt i mørke skove sammen med elvere, orker og dværge, bliver du i Mass Effect sendt en tur ud i det store, kolde verdensrum. Og det er en rigtig god idé, skulle vi hilse og sige, for spillet er nemlig meget vellykket.

I Mass Effect lægger du, som i andre rollespil, ud med at skabe din spilfigur. Du kan både bestemme udseende og egenskaber på figuren. Du kan fx vælge, om han skal være en ingeniørtype eller decideret soldat. Du kan også delvist skræddersy din figurs baggrund. Både speciale og baggrund er valg, som får betydning for, hvordan du klarer forskellige situationer senere i spillet.

Mass Effects univers er ekstremt omfattende, og man bliver virkelig suget ind i spillets store og meget varierede verden.

Din hovedmission er at opspore en deserteret kriminel elitesoldat, og så går den vilde jagt ellers gennem hele galaksen. Undervejs havner du i mange forskellige fremmede verdener befolket af den ene bizarre samling rumvæsener efter den anden.

De beslutninger, som du træffer undervejs, fx i dialog med andre figurer i spillet, har stor betydning for, hvordan den videre historie kommer til at udfolde sig, og man føler virkelig, at man skal tænke sig godt om, så man ikke træffer nogle lidt for forhastede valg.

Du kan fx komme til at forvandle venner og allierede til fjender ved at træffe den forkerte beslutning på det forkerte tidspunkt.

Det hele bliver blandet op med nogle ganske effektive kamp­se­kvenser. De kan ikke helt måle sig med et rent skydespil, men de virker fint som afveksling fra resten af spillet, hvor man skal tænke sig lidt mere om. Eneste problem er styringen af køretøjer, der i nogle actionsekvenser desværre ikke er helt i top.

Fakta
  • Flot grafik

  • God historie

  • Omfattende

  • Valg får konsekvenser

  • Besværlig styring

Spillets hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her