Cookie- og privatlivspolitik


Magix Xtreme Photostory on CD & DVD 7

Magix Photostory 7 gør det nemt at være kreativ og giver masser af muligheder for at lave spændende slideshows.

Set til:

338,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med Magix Photostory 7 er det en enkel sag at lave flotte slideshows. Bare hiv fotoalbummet fra pc'ens harddisk ind i programmet, tilsæt lidt effekter, brænd slideshowet på cd eller dvd, og se resultatet på fjernsynet. Det lyder nemt og er nemt.

Groft sagt ligner Photostory 7 et videoredigeringsprogram og fungerer også lidt derhen af med en tidslinje, hvor man placerer de billeder, som skal være en del af slideshowet. Når billederne er placeret på tidslinjen, kan man hurtigt flytte rundt på dem, lave glidende overgange, og lege med kamerabevægelser, så der kommer lidt action. Man kan faktisk også tilføje videoklip og musik.

Hvis man ikke er til de store kreative udfoldelser, kan programmet selv oprette slideshows. Bare vælg de billeder der skal indgå, klik på 1-Click-knappen, og så kan man vælge i mellem en masse forskellige stilarter, bl.a. afslappende, paparazzi og animeret. Når man er tilfreds med sit slideshow, afsluttes seancen med et klik på Burn-knappen, og herinde kan man så oprette menuen og til sidst brænde resultatet på cd eller dvd.

Selv om programmet kun findes på engelsk og svensk, er det nemt at forstå og overskue. Brugerfladens opbygning er relativ simpel, og man finder hurtigt ud af, hvordan det virker. Det værste ved Magix program (og deres andre programmer i det hele taget) er, at installationen ikke bare begrænser sig til Photostory 7, men også installerer andre Magix-produkter ved samme lejlighed. Irriterende!

Fakta

Magix Xtreme Photostory on CD & DVD 7

  • Nemt at finde ud af

  • Mange effekter

  • Mulighed for kamerabevægelser

  • Rimelig pris

  • Installerer uønskede Magix-produkter

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her