Cookie- og privatlivspolitik


Magix Website Maker

Når man først forstår logikken i Website Maker, er det kun kreativiteten, der sætter grænsen.

Set til:

288,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med Magix Website Maker kan man lave en flot og avanceret hjemmeside, der både indeholder billeder, animationer, musik og video. Der er masser af smarte skabeloner og muligheder for at lave sine egne personlige designs, og så kan man ændre på hjemmesiden uanset, hvor i verden man er. Eneste minusser er, at man er tvunget til at have hjemmesiden liggende hos Magix (den kan ikke flyttes til en anden udbyder), og så findes det i skrivende stund kun på engelsk og kan være lidt tungt at komme i gang med for begynderen.

Programmet kører direkte fra Magix' egen server, og det betyder, at man kan ændre på sin personlige hjemmeside fra alle pc'er, der er på internettet. Så snart man er logget ind, kan man starte programmet. Allerførst skal man vælge en skabelon. Der er mange forskellige at vælge i mellem, og den øvede bruger kan starte helt fra bunden med en tom side. Når skabelonen er valgt, kan den nemt tilpasses med private billeder, personlige tekster, og man kan også lægge musik og videoer op i sin personlige mappe, hvor der er plads til 5 GB data.

Website Maker er faktisk et ret avanceret program, hvor hjemmesidernes grafik og tekster ligger i lag. Det betyder, at man frit kan placere sine grafiske elementer på siderne, men at man også bliver nødt til at slå visningen af dem til og fra, når underliggende objekter skal ændres – her er det en ubetinget fordel, hvis man har lidt erfaring med billedbehandling og tekstopsætning. Heldigvis medfølger en meget dybdegående videoinstruktion, og bortset fra at den kun "taler" engelsk, er den tilpas pædagogisk og langsom til, at man lærer noget.

Fakta

Magix Website Maker

  • Mange skabeloner

  • 5 GB serverplads medfølger

  • Kan betjenes fra alle internet-pc'er

  • Kan ikke flyttes til andet webhotel

  • Findes kun på engelsk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her