Cookie- og privatlivspolitik


Magix Webradio Recorder

Let og lækker radiomodtager og optager til webradioen. Internet-radio forvandles i et snuptag til perfekte mp3-filer.

Set til:

300,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

På internet er der over 20.000 gode radiostationer. Tusindvis sender musikken ud i noget nær cd-kvalitet. Så hvorfor ikke optage den? Det er gratis, det er godt, og det er lovligt.

De sidste par år har gratisprogrammet StationRipper været blandt de mest populære programmer til at optage netradio med. Men det er hverken særlig omfattende eller særlig brugervenligt.

Det er Magix Webradio Recorder til gengæld. Det kan selvfølgelig det vigtigste: optage utallige timers radio og gemme de enkelte sange som MP3 på harddisken. Med rigtig kunstner og titel. Men det kan også sættes til at optage radio på særlige tidspunkter. Helt som en videomaskine. Dertil kan det brænde MP3'erne over på cd/dvd eller kopiere dem til en transportabel MP3-afspiller. Alt sammen fra samme brugervenlige program. Nogle meget pædagogiske og engelsksprogede videoer viser, hvordan man bruger programmet.

Internet-radiostationer sender ofte sangene og informationer om kunstner/titel nogle sekunder forskudt. Det betyder at ens MP3-filer aldrig er helt perfekte der kan tit mangle nogle sekunder i begyndelsen. Det problem løser Magix Webradio Recorder med funktionen cut track, et lille vindue hvor man kan ramme sangstarten ned til nærmeste millisekund. Cut track fungerer en smule anderledes end almindelig lydredigering, men når man først har lært det, går det hurtigt med at skabe perfekte MP3'er.

Magix Webradio Recorder har fra starten et par tusinde radiostationer i den indbyggde fortegnelse over radiostationer. Som man kan let føje sine egne yndlingsstationer til. Man kan dog aldrig være 100% sikker på at Magix Webradio Recorder kan optage fra stationen. Visse radiostationer kan ikke lide optageprogrammer og Magix Webradio Recorder har ikke gjort noget for at snyde dem.

Til ca. 300 kr. får man et ganske brugervenligt og velfungerende program og for millioner af kroner fremragende musik i nær-cd-kvalitet. Novra!

Fakta

FAKTA

Magix Webradio Recorder

+ Overskuelig brugerflade
+ Flere tusind færdige indstillinger
+ Indbygget cd-brænder
- Kanaloversigten ikke opdateret
- Kan "snydes" af webstationer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her